«Μαύρος κύκνος» των θαλασσών: Το μαύρο σούπερ γιοτ που που το εσωτερικό του είναι βγαλμένο από όνειρα - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

«Μαύρος κύκνος» των θαλασσών: Το μαύρο σούπερ γιοτ που που το εσωτερικό του είναι βγαλμένο από όνειρα

featured image

Μαύρος κύκνος των θαλασσών – Χρήσιμες πληροφορίες: Πρόκειται για το σούπερ γιοτ. Φέρει το όνομα «Black Swan», το οποίο στα Ελληνικά σημαίνει «Μαύρος Κύκνος». Το βέβαιο είναι πως μπορεί να ανήκει μόνο σε δισεκατομμυριούχους, καθώς είναι υπερπολυτελές.

Διαθέτει πισίνα, ανοιχτό κατάστρωμα, καθώς και κρυφά μπαλκόνια με εκπληκτική θέα. Ο σχεδιασμός του συγκεκριμένου γιοτ, θυμίζει βέλος, με τριγωνικά παράθυρα πολλών μεγεθών. Εκείνα, επιτρέπουν στο φως να γεμίζει και να φωτίζει το εσωτερικό του. Όσον αφορά την επιμέλεια του σχεδιασμού του, εκείνη την έχει αναλάβει, ο designer Timur Bozca.

Αυτός, ζει μεταξύ Κωνσταντινούπολης, Μιλάνου και Λονδίνου. Ο Bozca στοχεύει να επαναπροσδιορίσει το στιλ και την πολυτέλεια. Δηλαδή, να προσφέρει στον ιδιοκτήτη του Κύκνου μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία, χάρη στην τεχνολογία αιχμής και τις κορυφαίες ανέσεις του.

Ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και το ελικοδρόμιο. Το γιοτ έχει επίσης μάστερ σουίτα και έξι καμπίνες επισκεπτών. Αυτές, μπορούν να φιλοξενήσουν ακόμη και δώδεκα άτομα. Το κόστος του δεν είναι σαφές. Όμως, είναι προφανές πως όποιος θελήσει να υλοποιήσει το φιλόδοξο σχέδιο του Bozca. Δηλαδή, θα βάλει το χέρι του πολύ βαθιά στην τσέπη και θα ελαφρύνει κατά πολύ τον τραπεζικό του λογαριασμό.

Μαύρος κύκνος των θαλασσών – Χρήσιμες πληροφορίες: Ακολουθούν οκτώ φωτογραφίες από το σούπερ γιοτ «Black Swan»


Μαύρος κύκνος των θαλασσών – Χρήσιμες πληροφορίες: Οι υπόλοιπες φωτογραφίες από το σούπερ γιοτ «Black Swan»

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ