Χρήστος Χολίδης: Απαντά για πρώτη φορά αν έφαγε χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020

Χρήστος Χολίδης: Απαντά για πρώτη φορά αν έφαγε χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου

featured image

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης ο Χρήστος Χολίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διάλυση του σχήματος στη Θεσσαλονίκη λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα και για την οποία ακούστηκαν και γράφτηκαν πολλά, όπως ότι τσακώθηκε και έφαγε χαστούκι από την Άντζελα Δημητρίου.

«Στα 17 χρόνια που είμαι τραγουδιστής δεν μου έχει ξανατύχει να σταματήσει μαγαζί πέντε ώρες πριν την πρεμιέρα. Χρεώθηκα εγώ όλο το “έργο”, είπαν ότι μάλωσα με την Άντζελα κι έφαγα χαστούκι. Όταν ανακοινώθηκε στον Γιώργο Γιαννιά, όχι σε εμένα, ότι τελικά δεν θα γίνει το σχήμα, το πρώτο που γράφτηκε ήταν ότι εγώ έφαγα χαστούκι από την Άντζελα και ότι μάλωσα με την Άντζελα κλπ…», ανέφερε αρχικά.


Και πρόσθεσε: «Με ενόχλησε που χρεώθηκα εγώ το κλείσιμο του μαγαζιού και βγήκαν κι έλεγαν στα πάνελ, επειδή πήγα στην Δέσποινα Βανδή να διασκεδάσω, ότι εγώ άφησα άνεργους στη Θεσσαλονίκη και διασκέδαζα. Οπότε, με πήραν τηλέφωνο οι γονείς μου και μου έλεγαν “τι έκανες ρε; Πήγες και μάλωσες κι έμεινε ο κόσμος χωρίς δουλειά;”. Αυτό είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε εμένα, να με πάρουν οι γονείς μου και να μου πουν αυτά».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ