Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε πόσο χρονών είναι: Η σχέση με τον γιο του και η διαφορά ηλικίας με τη Καίτη Γαρμπή - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκάλυψε πόσο χρονών είναι: Η σχέση με τον γιο του και η διαφορά ηλικίας με τη Καίτη Γαρμπή

featured image

Ο Διονύσης Σχοινάς και η Καίτη Γαρμή είναι ένα πολύ ευτυχισμένο ζευγάρι παρά τη διαφορά ηλικίας τους, το γεγονός πως είναι ομότεχνοι και πως συνδέονται μεταξύ τους πολλά χρόνια. Οι δυσκολίες όπως η πρόσφατη κλοπή στο σπίτι τους και τα καθημερινά προβλήματα τους ενώνουν και τους δυναμώνουν. Επίσης, λατρεύουν το μονάκριβο  παιδί τους και καρπό του έρωτά τους Δημήτρη.

Ο Διονύσης Σχοινάς σε συνέντευξή του έχει πει: «Ο Δημήτρης μεγάλωσε μέσα σε ένα στούντιο. Πολλές φορές παίζουμε μαζί κιθάρα και τζαμάρουμε. Έχει λύσσα με τη μουσική. Αν και δεν του έδειξα ποτέ τίποτα, παίζει σχεδόν όλα τα όργανα και συνθέτει. Παίζει πιάνο, κιθάρα, μπάσο και τραγουδάει.


Κάνουμε με υπέροχη παρέα. Τον Δημήτρη τον ακούω διότι λέει ώριμα και σοφά πράγματα» είπε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής για τη σχέση με τον γιο του και συνέχισε:

«Είμαι ευτυχισμένος και με τις πίκρες που έχω περάσει και με την αγάπη που έχω εισπράξει. Εξάλλου, η συνταγή ενός γλυκού έχει και πικρά συστατικά. Οπότε, είμαι καλυμμένος σε όλα. Το νόημα της ζωής είναι να αντλείς ηρεμία από τους δικούς σου ανθρώπους. Η δική μου ζωή έχει μόνο ηρεμία και αρμονία. Και για να είμαι ειλικρινής, από μικρό παιδάκι είχα ηρεμία και αρμονία. Και παραμένω παιδί.

Ο Διονύσης Σχοινάς αποκαλύπτοντας επίσης την ηλικία του είπε ότι η Καιτούλα είναι 58 ετών και ότι έχουν 8 χρόνια διαφορά μεταξύ τους, Ωστόσο,  επειδή η ηλικία είναι απλά ένα νούμερο το ζευγάρι διατηρεί το πάθος και τη φλόγα στο φουλ!

 

Πηγή: www.enimerotiko.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ