Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Με τα νούμερα που κάνουν οι Άγριες Μέλισσες σε άλλες εποχές κόβονταν δουλειές…» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2020

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Με τα νούμερα που κάνουν οι Άγριες Μέλισσες σε άλλες εποχές κόβονταν δουλειές…»

featured image

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς» ενώ αναφέρθηκε και στις «Άγριες Μέλισσες» κάνοντας μια δήλωση που θα συζητηθεί.

«Πέρασα μια φάση που με ενοχλούσε όταν με φώναζαν “Ερατώ” γιατί ήθελα να το βγάλω από πάνω μου. Μετά δεν με ένοιαζε», δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”, ήμουν μικρή τότε, ήμουν 22 χρονών και ήταν η πρώτη μου δουλειά. Αυτός ήταν ο λόγος που κρατούσα έτσι άμυνα και είναι και λογικό. Δεν την ευχαριστήθηκα την επιτυχία, δεν τη βίωσα.

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη συμμετοχή της στη σειρά «Ψίθυροι καρδιάς». Η ίδια αποκάλυψε πως πέρασε πολύ δύσκολα τα χρόνια που παιζόταν η σειρά γιατί η δημοσιότητα ήταν πολύ μεγάλη.


«Πέρασα μια φάση που με ενοχλούσε όταν με φώναζαν “Ερατώ” γιατί ήθελα να το βγάλω από πάνω μου. Μετά δεν με ένοιαζε», δήλωσε η ηθοποιός και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να διαχειριστώ την επιτυχία της σειράς “Ψίθυροι καρδιάς”, ήμουν μικρή τότε, ήμουν 22 χρονών και ήταν η πρώτη μου δουλειά. Αυτός ήταν ο λόγος που κρατούσα έτσι άμυνα και είναι και λογικό. Δεν την ευχαριστήθηκα την επιτυχία, δεν τη βίωσα. Αυτό από τη μία ήταν κακό, τώρα σκέφτομαι ότι θα ήταν ωραίο να την είχα ευχαριστηθεί γιατί αυτά τα πράγματα δεν συμβαίνουν κάθε μέρα. Αλλά από την άλλη δεν γίνεται να τα ευχαριστηθείς. Τον Απόστολο Γκλέτσο έχω καιρό να τον δω, αλλά έχουμε επαφή. Την επόμενη χρονιά δεν είχα δουλέψει, αλλά δούλεψα τη μεθεπόμενη. Τώρα, τα νούμερα που κάνουν οι Άγριες Μέλισσες, κάποτε, σε άλλες εποχές, κόβονταν δουλειές. Πέρασα μια φάση που με ενοχλούσε όταν με φώναζαν “Ερατώ” γιατί ήθελα να το βγάλω από πάνω μου. Μετά δεν με ένοιαζε. Και τώρα καμιά φορά μου το λένε, αλλά δεν με πειράζει. Παλιότερα με πείραζε. Έχω πολύ ωραία εικόνα από εκείνη την εποχή. Ήταν δύσκολη η δουλειά τότε, αλλά είναι μια τρομερή ανάμνηση, πολύ γεμάτη. Είναι σαν να αναπολώ και τη νεότητά μου τότε. Ήμουν ένα κοριτσάκι, μόλις είχα βγει στη δουλειά, ήμουν ένας άλλος άνθρωπος».

Δείτε το βίντεο

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ