Ο παίκτης της Πόρτο που έγινε δέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς πανηγύρισε δείχνοντας το χρώμα του - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020

Ο παίκτης της Πόρτο που έγινε δέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς πανηγύρισε δείχνοντας το χρώμα του

featured image

Από τη ρατσιστική συμπεριφορά εναντίον του Μούσα Μαρέγκα στιγματίστηκε ο αγώνας της Γκιμαράες κόντρα στην Πόρτο, που έληξε 1-2. Το σκορ διαμορφώθηκε στο 60ό λεπτό του αγώνα με σκόρερ τον παίκτη από το Μάλι, ο οποίος μάλιστα τη σεζόν 2016-17 είχε παίξει στη Βιτόρια.

Ο 24χρονος, κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του, έχοντας πλέον απηυδήσει από όσα είχε δει και κυρίως ακούσει -ήχους μαϊμούς- πήγε προς την κερκίδα και έδειχνε το δέρμα του στο αριστερό του χέρι. Εκεί ήταν που οι οπαδοί των γηπεδούχων του πέταξαν και καρέκλες. Μάλιστα, ο Μαρέγκα πήρε μια από αυτές και τη χρησιμοποίησε για λίγο ως… καπέλο.

An alleged racist incident marred a Portuguese league match on Sunday as Porto forward Moussa Marega walked off midway through a match due to abuse from fans. pic.twitter.com/LAHLi8toi5

— ESPN FC (@ESPNFC) February 16, 2020


Στη συνέχεια και πιο συγκεκριμένα στο 72ο λεπτό ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο αποφάσισε να τον αντικαταστήσει, καθώς ο παίκτης δεν άντεχε άλλο το όλο σκηνικό, ενώ φεύγοντας από το γήπεδο απαντούσε στη ρατσιστική επίθεση φανερά εκνευρισμένος, παρά τις προσπάθειες των συμπαικτών του να τον ηρεμήσουν.

Το σίγουρο είναι ότι η ιστορία αυτή απασχολεί έντονα πλέον και την Πορτογαλία, με την Ομοσπονδία της χώρας να καλείται να λάβει τα κατάλληλα μέτρα για την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

Another day in football, another racism incident. Porto striker Marega walks off the pitch after Vitoria Guimarães fans racially abused him.

So sad to see stuff like this still happen, so many dumb people in this world. Disgusting. 🤦‍♂️ pic.twitter.com/xQ48OKMBl2

— FutbolBible (@FutbolBible) February 16, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ