Μαντώ Γαστεράτου: «Η πραγματική πλευρά της μητρότητας - Μαύροι κύκλοι, άβγαλτα φρύδια και παραπανίσια κιλά» - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020

Μαντώ Γαστεράτου: «Η πραγματική πλευρά της μητρότητας - Μαύροι κύκλοι, άβγαλτα φρύδια και παραπανίσια κιλά»

featured image

H Μαντώ Γαστεράτου είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια, μοντέλο και ραδιοφωνική παραγωγός. Έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία του ANT1 το 2010, όπου κέρδισε τον τίτλο Μις Ελλάς 2010 ενώ εκπροσώπησε την Ελλάδα σε διαγωνισμό ομορφιάς στο εξωτερικό.

Πρόσφατα η Μαντώ έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι και όπως όλες οι σύγχρονες Ελληνίδες που ασχολούνται με το χώρο του θεάματος θέλησε να μην αποκοπεί από την επικαιρότητα με αποτέλεσμα μέσω Ιnstagraam να μοιράζεται τη καθημερινότητά της με τους θαυμαστές της.

Τα ξενύχτια της Μαντούς και οι μαύροι κύκλοι

Η παρουσιάστρια αυτοσαρκαζόμενη  έδειξε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα φρύδια της από τα πολλά ξενύχτια. Επίσης, όπως είπε λόγω έλλειψης χρόνου δεν προλαβαίνει ούτε τα φρύδια της να φτιάξει ούτε να πάει στο κομμωτήριο να βάψει τη ρίζα της.Λέει χαρακτηριστικά: «Εν τω μεταξύ τέτοια ξενύχτια δεν έχω ρίξει ούτε στα νιάτα μου. Τα φρύδια μου είναι τόσο “άβγαλτα” που με γύρισαν δεκαετίες πίσω στο παρελθόν. Επίσης και την ρίζα, για αστράγαλο την κόβω να φτάνει..», είπε μεταξύ άλλων η Μαντώ Γαστεράτου που παρόλο που φαίνεται κουρασμένη από την αϋπνία είναι μια κούκλα!

Η μάχη με τα κιλά

Η Μαντώ έχασε ήδη 12 κιλά και ευελπιστεί με δίαιτα και διατροφή να χάσει άλλα 10 που είναι ο στόχος της.

Δες παρακάτω μερικά από τα stories της.

 


Πηγή: www.enimerotiko.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ