«Υπάρχει ευθεία σχέση του Καλπαζίδη και με τον ΠΑΟΚ» - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

«Υπάρχει ευθεία σχέση του Καλπαζίδη και με τον ΠΑΟΚ»

featured image

Η Λίνα Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέλυσε το σκεπτικό της ΕΕΑ. «Υπάρχει ευθεία σχέση του Καλπαζίδη και με τον ΠΑΟΚ!»

Η Λίνα Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία ήταν κι επικεφαλής της νομικής ομάδας των «ερυθρολεύκων» στην καταγγελία κατά ΠΑΟΚ και Ξάνθης στην ΕΕΑ μίλησε για το σκεπτικό της απόφασης, την τιμωρία που πρέπει να επιβληθεί αλλά και τα όσα προσπάθησε να κάνει η ΕΠΟ το καλοκαίρι.


Η κυρία Σουλούκου εξήγησε τις σχέσεις που έχουν RFA, Vialand, Ξάνθη μίλησε για τις σχέσεις του Καλπαζίδη με την Ξάνθη αλλά και τον ΠΑΟΚ ενώ τόνισε πως δεν παρέστη στην ΕΕΑ ούτε ο Καλπαζίδης, ούτε η RFA, ούτε ο Πιαλόγλου, ούτε η Dimera ούτε οι μέτοχοι της ΠΑΕ Ξάνθης και ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι τους ζητήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού!

Η γενική διευθύντρια του Ολυμπιακού αναφέρθηκε και στην ΕΠΟ λέγοντας μεταξύ άλλων πως «Η ΕΠΟ επιχείρησε να νομιμοποιήσει την πολυιδιοκτησία. Δεν ευδοκίμησε αυτή η απόπειρα κι αποφάσισε να διαγράψει από τους κανονισμούς την απαγόρευση της πολυιδιοκτησίας. Ετσι το μόνο που απαγορεύει την πολυιδιοκτησία είναι ο νόμος. Ο αθλητικός νόμος».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ