O ράπερ Akon αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδιά του για την «Akon City» - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020

O ράπερ Akon αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδιά του για την «Akon City»

featured image

Ο Akon αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την Akon City, τη δική του φουτουριστική πόλη στη Σενεγάλη.

Μιλώντας στο TMZ, o τραγουδιστής, τραγουδοποιός, δισκογραφικός παραγωγός, επιχειρηματίας και ηθοποιός αναφέρθηκε στα σχέδια για τις καινοτόμες τεχνολογίες στην πόλη, τις επιχειρήσεις που θα δραστηριοποιηθούν σε αυτή και πολλά άλλα.

«Πήραμε τη γη» ανέφερε. «Πήραμε όλες τις άδειες και τα πάντα για να προχωρήσουμε. Αυτή είναι η είδηση. Σας δίνω την είδηση. Βλέπετε, εργάζομαι σε αυτό για περίπου επτά χρόνια προσπαθώντας να θέσω τις βάσεις και τελικά εξασφάλισα τη γη».

Η διασφάλιση της γης σημαίνει ότι η Akon City θα υπάγεται σε κανόνες όπως οποιαδήποτε άλλη πόλη. «Υπάρχει ήδη μια πόλη μέσα στην πόλη. Και προσπαθώ να δημιουργήσω μια περιοχή στην οποία μπορώ να εργαστώ με την εταιρεία μου μέσω της κυβέρνησης εκεί όπου είναι μια ελεύθερη ζώνη».


Σύμφωνα με τον Akon, η πόλη θα διαθέτει μέσα τελευταίας τεχνολογίας και θα βασίζεται στους ορυκτούς πόρους της Αφρικής, χωρίς να προμηθεύεται τίποτα εκτός ηπείρου. «Θέλουμε όλες τις τελευταίες τεχνολογίες. Δεν θέλω τίποτα από τις παλιές μέρες» αποσαφήνισε.

Όσον αφορά την εικόνα της πόλης, ο Akon σχεδιάζει να δώσει σύντομα μια προεπισκόπηση στο YouTube. «Πρόκειται να αποκαλύψω ολόκληρη την πόλη και πώς θα μοιάζει με 3D απεικόνιση». Επίσης ο γεννημένος στη Σενεγάλη μεγιστάνας θέλει η Akon City να φιλοξενήσει επιτυχημένες εταιρείες και σχεδιάζει να την αναδείξει σε «έδρα όλης της Αφρικής».

Τον Ιανουάριο, o Akon υπέγραψε επίσημη συμφωνία με την κυβέρνηση της Σενεγάλης. Ανέφερε επίσης ότι στην πόλη Akon θα γίνονται συναλλαγές αποκλειστικά με το δικό του κρυπτονόμισμα, το Akoin.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ