Καύσιμα: «Οι τιμές πέφτουν ραγδαία - Ήδη έχουμε πρατήρια με κάτω από 1,4 ευρώ το λίτρο» - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Καύσιμα: «Οι τιμές πέφτουν ραγδαία - Ήδη έχουμε πρατήρια με κάτω από 1,4 ευρώ το λίτρο»

featured image

«Οι τιμές των καυσίμων αρχίζουν και πέφτουν ραγδαία. Ήδη έχουμε πρατήρια με 1,379, 1,382 και 1,389! Οι έλεγχοι συνεχίζονται. Οι μειώσεις των Διεθνών Τιμών θα περάσουν στον καταναλωτή».

Τα παραπάνω έγραψε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, σε μήνυμά του στο Twitter, ενώ αναφέρθηκε στο ίδιο θέμα και σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100.3.

Οι τιμές των καυσίμων αρχίζουν και πέφτουν ραγδαία. Ήδη έχουμε πρατήρια με 1,379, 1,382 και 1,389! Πι έλεγχοι συνεχίζονται. Οι μειώσεις των Διεθνών Τιμών θα περάσουν στον καταναλωτή

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) March 10, 2020


«Η μείωση των τιμών του πετρελαίου πρέπει να περάσει στον καταναλωτή» υπογράμμισε ο υπουργός και συνέχισε: «Υπάρχει ήδη μια μείωση περίπου 5% στη βενζίνη, 7% στο diesel και 10% στο πετρέλαιο θέρμανσης. Δεν είναι η μείωση που βλέπουμε στις διεθνείς αγορές. Θέλει κάποιες μέρες για να περάσει αυτή η μείωση και στους Έλληνες καταναλωτές. Θα περάσει γιατί αν δεν περάσει θα βάλουμε αυστηρά πρόστιμα».

«Όπως περιμέναμε, η αγορά αρχίζει και προσαρμόζει τις τιμές στα καύσιμα. Έχουμε ήδη σε πρατήρια της Αττικής τιμές κάτω από το 1,4 ευρώ το λίτρο, αγγίζοντας τον μέσο όρο πώλησης του Μαρτίου του 2016».

Αυτό σημείωσε ο γγ Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό να κατακτήσουμε την εμπιστοσύνη μεταξύ του Κράτους-Επαγγελματιών- Καταναλωτών».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ