Κορονοϊός: 60 μέλη προσωπικού νοσοκομείου σε αυτοαπομόνωση στην Ιρλανδία - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: 60 μέλη προσωπικού νοσοκομείου σε αυτοαπομόνωση στην Ιρλανδία

featured image

Περισσότερα από 60 μέλη του προσωπικού ενός νοσοκομείου της πόλης Κορκ της Ιρλανδίας έχουν τεθεί σε αυτοαπομόνωση μετά την εμφάνιση εκεί της πρώτης περίπτωσης μετάδοσης στην κοινότητα του νέου ιού Covid-19, ανακοίνωσε αξιωματούχος των ιρλανδικών υπηρεσιών υγείας.

Οι ιρλανδικές αρχές κατέγραψαν σήμερα το πρώτο κρούσμα στην χώρα που δεν συνδέεται με ταξίδι από πληττόμενη από την επιδημία περιοχή της Ιταλίας, καθώς ο αριθμός των συνολικών κρουσμάτων του ιού πέρασε στα 13, από 6 χθες.


Ο ασθενής νοσηλεύεται στο Cork University Hospital (CUH) , όπου διαγνώσθηκε θετικός στον ιό έπειτα από αρκετές ημέρες νοσηλείας του, γεγονός το οποίο αυξάνει τις πιθανότητες ο ιός να έχει μεταδοθεί στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Το νοσοκομείο έχει επιβάλει από χθες περιορισμούς στο επισκεπτήριο και ακύρωσε όλα τα εξωτερικά ραντεβού. Οι συνεδρίες αιμοκάθαρσης, χημειοθεραπείας, ακτινοθεραπείας και έγχυσης θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Χθες, έκλεισε ένας όροφος κτιρίου του Trinity College του Δουβλίνου προληπτικά μετά την καταγραφή ενός κρούσματος εντός του πανεπιστημίου, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ