Τα επόμενα βήματα του ΠΑΟΚ μετά το -7 - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Τα επόμενα βήματα του ΠΑΟΚ μετά το -7

featured image

Αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλες τις πιθανότητες μέχρι να δικαιωθούν δηλώνουν στον ΠΑΟΚ, μετά το 7 για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας με την Ξάνθη.

Στη Θεσσαλονίκη ήξεραν ότι η απόφαση δε θα ήταν καλή για αυτούς μετά την εισήγηση της ΕΕΑ, αλλά δεν πτοούνται. Αντιθέτως, παραμένουν πιστοί στη θέση που εξέφρασαν εξαρχής και η οποία είναι ότι θα πρέπει η συγκεκριμένη υπόθεση να εξεταστεί διεξοδικά, κάτι που θεωρούν πως δεν έχει συμβεί τώρα.

«Κριθήκαμε ένοχοι χωρίς να δικαστούμε», είναι αυτό που λένε στον ΠΑΟΚ, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, το οποίο αναφέρεται στις επόμενες κινήσεις των Θεσσαλονικέων.


Ποιες θα είναι αυτές; Καταρχάς η προσφυγή στο δευτεροβάθμιο όργανο της ΕΠΟ και στη συνέχεια, αν χρειαστεί, η προσφυγή στο CAS. Αυτό που θέλει ο ΠΑΟΚ, είναι η υπόθεση να εξεταστεί από την αρχή ώστε να παραθέσει το νομικό επιτελείο όλα τα στοιχεία που έχει, αφού στην Τούμπα αμφισβητούν από την πρώτη στιγμή -και συνεχίζουν- την εγκυρότητα σύνθεσης της ΕΕΑ.

Γι» αυτό τον λόγο άλλωστε και συγκεκριμένα για τον διορισμό του κ. Φαραντούρη στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού έχουν προσφύγει και στο ΣτΕ, το οποίο θα συνεδριάσει στις 2 Απριλίου.

Πηγη: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ