Λεωνίδας Κακούρης: Η συγκινητική εξομολόγηση για την αδελφή του που πέθανε στα 9 της χρόνια - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

Λεωνίδας Κακούρης: Η συγκινητική εξομολόγηση για την αδελφή του που πέθανε στα 9 της χρόνια

featured image

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του Νίκου Χατζηνικολάου ήταν το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας ο Λεωνίδας Κακούρης. Ο Δούκας Σεβαστός από τις Άγριες Μέλισσες, μίλησε μεταξύ άλλων για την παιδική του ηλικία, τη σχέση του με τα παιδιά, ενώ συγκινημένος αναφέρθηκε στο θάνατο της αδελφή του στα 9 της χρόνια, αλλά και στην απώλεια του πατέρα του.

Για τη σχέση του με τα παιδιά του, ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Η σχέση μου με τα παιδιά μου έχει χτιστεί από την αρχή. Από την πρώτη στιγμή που είδα το ποδαράκι της κόρης μου να σηκώνεται από το λεκανάκι μέσα στο νοσοκομείο, όταν ήρθε σπίτι, που καθόμασταν και κοιτάγαμε με τη γυναίκα μου αυτό το πλάσμα και δεν ξέραμε πώς να το πιάσουμε, πώς να το αγγίξουμε και πώς να το βάλουμε να κοιμηθεί. Αυτή η σχέση χτίστηκε σιγά σιγά και νομίζω ότι χτίστηκε καλά. Τα πρώτα 7 χρόνια που είχε γεννηθεί η Ηλιάνα, είχα επιλέξει να κάνω λίγες θεατρικές παραστάσεις, να κάνω περισσότερες εκφωνήσεις, σπικάζ και ντοκιμαντέρ, όπου είχα μια πιο σταθερή πηγή εισοδήματος. Τον υπόλοιπο χρόνο φρόντιζα να περνάω χρόνο με την οικογένεια. Είναι αυτή η τεράστια ευκαιρία που έχουν οι γονείς να κάνουν μία επανεκκίνηση του εαυτού τους, μέσα από το ίδιο το μεγάλωμα των παιδιών τους. Εμένα με βοήθησε πάρα πολύ αυτό, ακόμη και να γιατρέψω κάποιες πληγές ή κάποιες τρύπες που έβρισκε χώρο και έμπαινε το κρύο. Λειτούργησε ιαματικά στην ψυχή μου».


Για τον θάνατο της αδερφής του στην παιδική ηλικία, αλλά και για τον θάνατο του πατέρα του την ημέρα που τον αναζητούσε για να του πει ότι πέρασε στο Πανεπιστήμιο, είπε: «Εγώ ήμουν 13 ετών, η αδερφή μου ήταν 9 ετών. Ήταν πολύ μικρούλα και δεν είχαμε και πάρα πολύ καιρό που είχαμε ενωθεί. Συνειδητοποιώ ότι έχουν περάσει πολλά χρόνια, έχει κυλήσει πολύ νερό στο αυλάκι. Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε αυτή η δυσκολία αντικειμενικά».

Για να προσθέσει: «Έφερα και ένα χρέος κατόπιν, γιατί ο πατέρας μου σκοτώθηκε με ένα ταξί που δούλευε και είχε το μισό. Άθελά του άφησε το χρέος. Πλήρωσε πολύ πιο άσχημα το γεγονός ότι δεν φορούσε ζώνη. Γιατί αν φορούσε ζώνη… Τριάντα χρόνια πριν, όμως, φορούσε κανένας Έλληνας ζώνη;».

Όταν ο Νίκος Χατζηνικολάου, προέβαλε μερικές κοινές του φωτογραφίες με την αδελφή του, ο Λεωνίδας Κακούρης σχολίασε συγκινημένος: «Είμαστε ίδιοι τώρα που μας βλέπω. Οι φατσούλες είναι ίδιες. Πολλή αγάπη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο από το 20’ και μετά:

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ