Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα στη Δάφνη - Κλείνει το 9ο Δημοτικό - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Ύποπτο κρούσμα στη Δάφνη - Κλείνει το 9ο Δημοτικό

featured image

Κλειστό θα μείνει το 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης εξαιτίας ενός ύποπτου κρούσματος του κορονοϊού στον γονέα ενός παιδιού, σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου Δάφνης-Υμηττού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «με απόφαση του Δημάρχου Δάφνης Υμηττού κ. Αναστάσιου Μπινίσκου ξεκινούν από σήμερα οι προγραμματισμένες προληπτικές απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια και σχολικές μονάδες του Δήμου».

Ο δήμος επισημαίνει ότι δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας.

«Από τη στιγμή που έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και υπηρεσίες του Δήμου μας θα λειτουργήσουν κανονικά» αναφέρει η ανακοίνωση, επισημαίνοντας ότι είναι διαρκής η επικοινωνία με τα συναρμόδια Υπουργεία Υγείας και Παιδείας για περαιτέρω ενέργειες όπου και αν χρειαστούν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Μετά από ενημέρωση την οποία είχαμε χθες αργά το βράδυ από τη Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας και από τον ΕΟΔΥ για ύποπτο κρούσμα  κοροναϊού COVID-19 , σε κηδεμόνα μαθητή στο 9ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης, αποφασίσαμε το κλείσιμο της σχολικής μονάδας μέχρι νεωτέρων οδηγιών των Υπουργείων Παιδείας και Υγείας.

Με απόφαση του Δημάρχου Δάφνης Υμηττού κ. Αναστάσιου Μπινίσκου ξεκινούν από σήμερα οι προγραμματισμένες προληπτικές απολυμάνσεις σε όλα τα δημοτικά κτίρια και σχολικές μονάδες του Δήμου.

Ο Δήμος μας από τη πρώτη στιγμή είναι σε διαρκή επιφυλακή και έτοιμος να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε κατάσταση. Δε συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας και από τη στιγμή που έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες και υπηρεσίες του Δήμου μας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τα συναρμόδια Υπουργεία Υγείας και Παιδείας για περαιτέρω ενέργειες όπου και αν χρειαστούν.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ