Η Χλόη Λιάσκου για Κώστα Βουτσά: «Ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ» - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Η Χλόη Λιάσκου για Κώστα Βουτσά: «Ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ»

featured image

Με τον δικό της τρόπο θέλησε να αποχαιρετήσει η Χλόη Λιάσκου τον αγαπημένο της Κώστα Βουτσά το πρωί του Σαββάτου. Σε μια από τις σπάνιες δημόσιες πια εμφανίσεις της, η ηθοποιός επέλεξε να μιλήσει τηλεφωνικά στον αέρα του Dot και να πει όλα όσα θα κρατήσει από τον καλό της φίλο και συνεργάτη.

“Αισθάνομαι αμήχανη, πολύ θλιμμένη για το γελαστό παιδί που έφυγε. Για την χαρά της ζωής” σημείωσε χαρακτηριστικά η Χλόη Λιάσκου προσθέτοντας πως “λέω παιδί γιατί για τον κόσμο ήταν και θα είναι πάντα το παιδί που θα του χαρίζει με γενναιοδωρία το γέλιο και την χαρά. Ο Κώστας ήταν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ μου. Πάντα μια μεγάλη αγκαλιά όταν συναντιόμασταν, πάντα θα ηχεί στα αυτιά μου το χαρακτηριστικό του γέλιο, και θα μου λείψει αυτός που με γέμιζε με κάθε τους παρουσία αισιοδοξία”.


“Αυτό που θα θυμάμαι πάντα είναι το γέλιο του, η χαρά του, η ενεργητικότητα του, η ατελείωτη κίνηση του. Ο Κώστας ήταν η αφορμή που ασχολήθηκα με τον κινηματογράφο. Όταν ήμουν στο Γυμνάσιο και σπούδαζα κλασικό χορό, αναζητούσε ένα κορίτσι για το Νόμο 4000 που θα γυριζόταν τότε” πρόσθεσε η Χλόη Λιάσκου.

“Αυτή τη στιγμή είμαι πολύ θλιμμένη και δεν μπορώ να διαχειριστώ τις τόσες απουσίες από την οικογένεια που έζησα” συμπλήρωσε.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ