Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Θεσσαλονικιά γιατρός διαψεύδουν πως έχουν σχέση - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 10 Μαρτίου 2020

Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Θεσσαλονικιά γιατρός διαψεύδουν πως έχουν σχέση

featured image

Ερωτευμένο με Θεσσαλονικιά γιατρό ήθελε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας το οποίο αναπαράχθηκε. Η είδηση πως ο σεφ του MasterChef έχει βρει τον έρωτα στη συμπρωτεύουσα «έπαιξε» σε εκπομπές της τηλεόρασης αλλά και σε sites.

Αυτό όμως, φαίνεται πως δεν ισχύει καθώς το συγκεκριμένο δημοσίευμα προκάλεσε την αντίδραση τόσο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου όσο και της φερόμενης συντρόφου του.

Το πρωί της Τρίτης, η εκπομπή «Happy Day» του Alpha ανέφερε πως σύμφωνα με ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου το περιβάλλον του Λεωνίδα Κουτσόπουλου διαψεύδει τη συγκεκριμένη είδηση άρα και τη σχέση.

«Αυτό που διαρρέει ο κύκλος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου είναι ότι, όχι μόνο δεν υπάρχει αυτή η σχέση, αλλά δεν είναι καν φίλοι. Δεν την ξέρει την κοπέλα. Οπότε μιλάμε για ένα δημοσίευμα που δεν έχει καμιά βάση στην πραγματικότητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος στην πρωινή εκπομπή του Alpha.


Όμως και η όμορφη Θεσσαλονικιά γιατρός διέψευσε τη συγκεκριμένη σχέση μιλώντας τηλεφωνικά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open.

«Πραγματικά έχω αναστατωθεί τόσο η ίδια όσο και το περιβάλλον μου! Πρόκειται για μία παντελώς ψευδής είδηση. Δεν τον γνωρίζω τον συγκεκριμένο κύριο. Θέλω να πιστεύω πως ήταν απλώς μια παρεξήγηση και εσφαλμένη μετάδοση ειδήσεων. Θέλω να δοθεί ένα τέλος στην όλη κατάσταση και να σταματήσει η αναπαραγωγή του ονόματος και του προσώπου μου», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κρίστη Κάκκαλου στην εκπομπή.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ