Η Κατερίνα Γκαγκάκη απαντά για τον πρώην σύντροφό της και την Όλγα Τρέμη - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Η Κατερίνα Γκαγκάκη απαντά για τον πρώην σύντροφό της και την Όλγα Τρέμη

featured image

«Ξέρω ότι κάποια στιγμή η Κατερίνα η φίλη μου, ήταν τρόπον τινά, ερωτική αντίζηλος με την Όλγα Τρέμη, δηλαδή διεκδικούσαν τον ίδιο άντρα», είχε πει πριν λίγο καιρό ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα της εκπομπή του για την Κατερίνα Γκαγκάκη, κάτι που της είχε προκαλέσει αμηχανία.

Σήμερα, λοιπόν, η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία ήταν καλεσμένη της Τατιάνας Στεφανίδου στην εκπομπή “Μαζί σου σαββατοκύριακο”, εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί τότε.

«Μιλάμε για κάτι που έγινε πριν από 16 χρόνια. Όχι, δεν διεκδικήσαμε με την Όλγα Τρέμη τον ίδιο άντρα. Είχα εγώ ένα δεσμό, τελείωσε ο δεσμός και αμέσως μετά ο δεσμός μου προχώρησε και η σχέση του ένα διάστημα ήταν η Όλγα Τρέμη.


Ήταν τότε, νομίζω, που είχε ξεκινήσει να κάνει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega και καθόμουν κι έλεγα “ εγώ αυτό τώρα πώς να το… χτυπήσω;”. Γιατί εγώ τον ήθελα πίσω. Είχαμε ήδη χωρίσει, με είχε αφήσει. Τι να κάνουμε παιδιά, το λέω…

Εντάξει, πέρασε ο καιρός, ο άνθρωπος έχει κάνει τη ζωή του κι εγώ τη ζωή μου. Μιλάμε για 16-17 χρόνια πριν. Γι’ αυτό και το λέμε με τέτοια χαρά. Είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω πολύ.

Οφείλω να ομολογήσω πως μετά που χρειάστηκε να κάνουμε ένα τηλεμαραθώνιο, η γυναίκα ήταν άψογη, δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ