Δεν θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Γούντι Άλεν - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Δεν θα κυκλοφορήσει η αυτοβιογραφία του Γούντι Άλεν

featured image

Την απόφαση να μην προχωρήσει στην έκδοση της αυτοβιογραφίας του Γούντι Άλεν πήρε ο εκδοτικός οίκος Hachette λόγω αντιδράσεων. Μάλιστα, υπάλληλοι του οίκου αποχώρησαν από τα γραφεία του σε Νέα Υόρκη και Βοστώνη, σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

75 plus employees of Hachette are standing in solidarity with @ronanfarrow, @realdylanfarrow and survivors of sexual assault and walked out of the Hachette offices today in protest of Woody Allen’s memoir. #HachetteWalkout #LittleBrownWalkout pic.twitter.com/wTNi3c7gy8

— Kendra Barkoff Lamy (@kabarkoff) March 5, 2020

«Η απόφαση να ακυρωθεί έκδοση του βιβλίου του κύριου Άλεν ήταν δύσκολη. Παίρνουμε πολύ σοβαρά τις σχέσεις μας με τους συγγραφείς και δεν ακυρώνουμε εύκολα βιβλία. Έχουμε δημοσιεύσει και θα συνεχίσουμε να δημοσιεύουμε πολλά βιβλία, που προκαλούν. Ως εκδότες διασφαλίζουμε καθημερινά στη δουλειά μας να ακούγονται διαφορετικές φωνές και αντικρουόμενες απόψεις. Επίσης, ως εταιρεία, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε ένα συναρπαστικό, υποστηρικτικό και ανοιχτό περιβάλλον εργασίας για όλο το προσωπικό μας. Τις τελευταίες ημέρες, η ηγεσία του HBG είχε εκτεταμένες συνομιλίες με το προσωπικό μας και με άλλους. Αφού ακούσαμε, καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι η προώθηση της δημοσίευσης δεν θα ήταν εφικτή για το HBG» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο εκδοτικός οίκος.


Ο γιος του διάσημου σκηνοθέτη και της ηθοποιού Μία Φάροου, Ρόναν, που είναι δημοσιογράφος, είχε γράψει πέρυσι ένα βιβλίο για τον ίδιο εκδοτικό οίκο για τους ισχυρούς άνδρες που αποφεύγουν την τιμωρία για παραπτώματά τους.

Η θετή αδελφή του, Ντίλαν, έχει κατηγορήσει τον Άλεν ότι την κακοποίησε σεξουαλικά το 1992, όταν εκείνη ήταν επτά ετών. Ο ίδιος ο Άλεν αρνείται τις αιτιάσεις της, που ερευνήθηκαν την εποχή εκείνη, χωρίς τελικά να του απαγγελθούν κατηγορίες.

Η Ντίλαν Φάροου χαιρέτισε την είδηση της ακύρωσης της έκδοσης των απομνημονευμάτων του Γούντι Άλεν και ευχαρίστησε τα μέλη του προσωπικού του εκδοτικού οίκου που στάθηκαν στο πλευρό της ίδιας και του αδελφού της.

To all the employees of @HachetteUS, @littlebrown, and @GrandCentralPub who took a stand, I’m in awe and so very grateful. pic.twitter.com/Si4oXpudde

— Dylan Farrow (@RealDylanFarrow) March 6, 2020

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ