Μαρία Εκμεκτσίογλου: Έφαγα το ξύλο της χρονιάς - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Έφαγα το ξύλο της χρονιάς

featured image

Στην εκπομπή Dot με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο μίλησε η Μαρία Εκμεκτσίογλου. Η γνωστή μαγείρισσα από την Πόλη, μεταξύ άλλων, μίλησε για το αυστηρό οικογενειακό περιβάλλον, στο οποίο μεγάλωσε στην Κωνσταντινούπολη, αποκαλύπτοντας μάλιστα ότι έχει φάει πολύ ξύλο, όταν είδαν πιασμένη από το χέρι με ένα αγόρι.

«Υπήρχαν πολλά στερεότυπα και ταμπού. Μεγαλώσαμε σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία, πατριαρχική. Στην Κωνσταντινούπολη τότε, όταν πηγαίναμε να χορέψουμε, τα κλαμπ άνοιγαν στις 12 το μεσημέρι κι έκλειναν στις 4 το απόγευμα», είπε αρχικά.


Και συνέχισε: «Στις 4 το απόγευμα έπρεπε να ήμασταν σπίτι μας. Έτσι και γυρίζαμε σπίτι στις 7 τρώγαμε ξύλο. Μεγαλώσαμε με μπαμπάδες πολύ αυστηρούς. Εγώ δεν θυμάμαι να είδα ποτέ ηλιοβασίλεμα και δεν μιλάω για μια περίοδο πριν από πολλά χρόνια, είμαι 50 χρονών όχι 70. Πολύ αυστηρό περιβάλλον».

Για να συμπληρώσει: «Δεν είναι μόνο που σε παρακολουθεί ο μπαμπάς σου, υπάρχει το σόι, οι θείοι σου, ο νονός σου. Σε είδε ο θείος σε βόλτα να περπατάς χέρι χέρι με άντρα, μαύρη το βράδυ από το ξύλο. Το έχω ζήσει αυτό. Ο θείος μου ο Ευριπίδης με είδε να κρατιέμαι χέρι χέρι με αγόρι στα Πριγκιποννήσια, έφαγα το ξύλο της χρονιάς μετά».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ