Έκθεση παρατηρητή για το ΑΕΚ - Άρης: Οπαδός έπιασε τα γεννητικά όργανα του βοηθού διαιτητή και τα πίεσε - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Έκθεση παρατηρητή για το ΑΕΚ - Άρης: Οπαδός έπιασε τα γεννητικά όργανα του βοηθού διαιτητή και τα πίεσε

featured image

Εκπληκτικά πράγματα αναφέρονται στην έκθεση του παρατηρητή του πρώτου ημιτελικού κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη.

Ήταν ένα ματς με μεγάλη ένταση από την αρχή ως το τέλος του, με τον Πορτογάλο διαιτητή να καθυστερεί να βγει για το δεύτερο ημίχρονο, τις διοικήσεις των δύο ομάδων να έχουν επεισόδιο στα αποδυτήρια, τον Άρη να απειλεί ότι θα φύγει από το γήπεδο και στη συνέχεια να καταγγέλει επίθεση στον γυμναστή του.

Κάποια από αυτά, αναφέρονται και στην έκθεση του παρατηρητή, Συμεών Τσολακίδη, την οποία έφερε στη δημοσιότητα το dikografies.blogspot.com.

Ας δούμε τι έγραψε ο Τσολακίδης.

«Κατά την αποχώρηση των διαιτητών στο ημίχρονο προς τα αποδυτήρια τους, στον διάδρομο έξω από τα αποδυτήρια, βρέθηκαν 3-4 φίλαθλοι της γηπεδούχου ομάδας, χωρίς να έχουν διαπίστευση ή να έχουν δικαίωμα παραμονής στα αποδυτήρια, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές φωνάζοντας «why penalty?», «no penalty», και «fuck you all».

Ένας εξ» αυτών. όπως μου δήλωσαν οι διαιτητές, καθότι εγώ ακολουθούσα λίγα μέτρα πιο πίσω, πλησίασε τον πρώτο βοηθό διαιτητή που βρισκόταν πιο μπροστά, και λέγοντας του «I»m the boss», τον έπιασε από τα γεννητικά του όργανα και τα πίεσε.

Με την παρέμβαση των διαπιστευμένων της ΠΑΕ ΑΕΚ και της αστυνομίας οι διαιτητές οδηγήθηκαν εντός των αποδυτηρίων τους.


Ταυτόχρονα, κι ενώ εγώ βρισκόμουν έξω από τα αποδυτήρια των διαιτητών, ακούστηκαν φωνές προερχόμενες από τον χώρο των αποδυτηρίων της ΠΑΕ Αρης. Μετά τη λήξη του αγώνα, ρώτησα τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αλεξανδρόπουλο και μου δήλωσε ότι κάποιοι αστυνομικοί είδαν τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, κ. Μελισσανίδη να χαστουκίζει τον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης κ. Καρυπίδη και ότι τα γεγονότα αυτά θα τα καταθέσουν στην υπηρεσία τους.

Για το τελευταίο περιστατικό δεν έχω προσωπική άποψη. Όλοι οι διαπιστευμένοι, μετά από πάροδο λίγων λεπτών, απομακρύνθηκαν από τον χώρο των αποδυτηρίων ενώ κατέφτασε επιπλέον αστυνομική δύναμη.

Οι διαιτητές του αγώνα, αφού διαβουλεύθηκαν με τον Αστυνομικό Διευθυντή και παράγοντες της γηπεδούχου ΠΑΕ αποφάσισαν να ξεκινήσουν το δεύτερο ημίχρονο με καθυστέρηση 25 λεπτών. Καμία άλλη παρατήρηση.

Αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ΠΑΕ ΑΕΚ (57″) οι παίκτες της πανηγύριζαν πλησίον της Θ35 και ταυτόχρονα τρεις παίκτες της ΠΑΕ Αρης έκαναν ζέσταμα (ως αναπληρωματικοί) μαζί με τον γυμναστή τους κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ.

Τρεις φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ εισήλθαν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες και τότε δημιουργήθηκε φραστική λογομαχία με τον γυμναστή της ΠΑΕ Αρης. Ένας εκ των φιλάθλων στην προσπάθειά του να αποχωρήσει, απώθησε τον γυμναστή του Άρη και ο τελευταίος βρέθηκε στο έδαφος.

Αργότερα τον εξέτασε ο γιατρός του και του τοποθέτησε προληπτικά «κολάρο» στον λαιμό. Εξαιτίας του συμβάντος, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για έξι λεπτά. Οι παράγοντες και των δύο ΠΑΕ έδρασαν «πυροσβεστικά» ώστε να λήξει το επεισόδιο».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ