Μέχρι και τον Αύγουστο μπορεί να παραταθεί η σεζόν στην Ευρώπη λόγω κορονοϊού - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Μέχρι και τον Αύγουστο μπορεί να παραταθεί η σεζόν στην Ευρώπη λόγω κορονοϊού

featured image

Με εξαίρεση αυτό της Λευκορωσίας, όλα τα υπόλοιπα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα της Ευρώπης βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στον «πάγο», λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ενώ είναι αμφίβολο το πότε θα αρχίσει ξανά η δράση, με κάποιες Λίγκες να εξετάζουν το ενδεχόμενο για οριστική διακοπή.

Ωστόσο, η UEFA είναι διατεθειμένη να δώσει ακόμη μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο για να τελειώσει η αγωνιστική περίοδος και σύμφωνα με δημοσιεύματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, «παίζει» έντονα το σενάριο για παράταση μέχρι και τον Αύγουστο, σε περίπτωση που κάτι τέτοιο χρειαστεί και φυσικά βγαίνει χρονικά.


Σύμφωνα με τους Times, αυτό θα επιφέρει επιπτώσεις στην αμέσως επόμενη ποδοσφαιρική χρονιά, η οποία θα οργανωθεί με τρόπο που θα είναι πιο σύντομη, λόγω και του Euro 2020 που αναβλήθηκε και θα πάει για το καλοκαίρι του 2021.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία φαίνεται να προτιμά την αναπροσαρμογή της επόμενες σεζόν, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα για την περίοδο 2019-20, καθώς μια οριστική διακοπή θα είχε αντίκτυπο σε πολλούς τομείς και ιδίως στον οικονομικό. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει αυτήν τη στιγμή την εξέλιξη που θα έχει η πανδημία.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ