Γιάννης Τάσσιος: Φοβήθηκα για την οικογένεια μου - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Γιάννης Τάσσιος: Φοβήθηκα για την οικογένεια μου

featured image

Ο Γιάννης Τάσσιος επιστρέφει στις Αθηναϊκές πίστες και με αφορμή το come back του αυτό παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» του ΣΚΑΪ.

Ο τραγουδιστής εξήγησε τι είχε συμβεί και απομακρύνθηκε από τις πίστες και την πρώτη γραμμή όπου βρισκόταν αρκετό καιρό πριν.

«Έλειπα κάποια χρόνια από τα μεγάλα μαγαζιά επειδή υπήρξαν κάποια πολύ δυσάρεστα γεγονότα τα οποία δεν θέλω καν να τα θυμάμαι. Απειλητικά τηλεφωνήματα και τέτοια για να φύγω από την Αθήνα. Την εποχή εκείνη είχα κάνει μια τεράστια επιτυχία και κάποιους τους ενόχλησε προφανώς. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα και δεν μπορείς να τα πεις πουθενά γιατί δεν υπάρχουν αποδείξεις. Δεν μπορείς να αποδείξεις ότι σε πήρε κάποιος να σε απειλήσει» ανέφερε ο Γιάννης Τάσσιος.


Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Για να μπορέσω να τα βγάλω πέρα, αφού δεν μπορούσα να δουλέψω στην Αθήνα, έπρεπε να δουλέψω στο εξωτερικό και ήταν πάρα πολύ δύσκολο για μένα. Με έπιασε κατάθλιψη, είχα φοβερό πρόβλημα γιατί δεν το είπα σε κανέναν και το πέρασα όλο μόνος μου. Φοβήθηκα για την οικογένεια μου, δεν ήθελα να ξέρει τι έχω και στην ουσία δεν πίστεψε κανείς ότι κάτι έχω γιατί το πέρασα μόνος και έκανα τον ηθοποιό! Μπροστά τους χαμογελούσα και πίσω πήγαινα και χτύπαγα το κεφάλι μου στον τοίχο για να μην καταλάβουν τι συμβαίνει και να μην τους φοβήσω! Πιο πολύ φοβήθηκα για τους δικούς μου ανθρώπους. Δεν φοβήθηκα για μένα».

 

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ