Σταμάτης Γονίδης: Ο επικός διάλογος με αστυνομικό και οι… σπανακόπιτες - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 31 Μαρτίου 2020

Σταμάτης Γονίδης: Ο επικός διάλογος με αστυνομικό και οι… σπανακόπιτες

featured image

Τον απίστευτο διάλογο που είχε ο τραγουδιστής Σταμάτης Γονίδης με αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο λόγω των περιοριστικών μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊό μοιράστηκε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η σύζυγός του Κατερίνα Κουργιουξίδου.

Ο Σταμάτης Γονίδης ο οποίος ζει στη Βούλα με τη σύζυγό του βρίσκεται και εκείνος σε κατ’ οίκον περιορισμό όμως για πρώτη φορά, αποφάσισε να βγει έξω για προμήθειες.

Ωστόσο, βρέθηκε στη Γλυφάδα για να ψωνίσει στον αγαπημένο του φούρνο. Εκεί, έπεσε πάνω σε αστυνομικούς που πραγματοποιούσαν έλεγχο για να δουν αν τηρούνται τα περιοριστικά μέτρα και ακολούθησε ο συναρπαστικός διάλογος…

«Συνέβη προχθές και το ανέβασε η γυναίκα μου!» γράφει ο Σταμάτης Γονίδης και παραθέτει την ανάρτηση της συζύγου…


Η ανάρτηση:

«Πραγματικό γεγονός. Βγήκε ο σύζυγος προχθές πρώτη φορά και πήγε να πάρει σπανακόπιτες και ψωμί. Τον σταμάτησε η αστυνομία… εγώ φυσικά τον είχα νόμιμο με την ταυτότητα μαζί και το χαρτί της βεβαίωσης. Τον ρωτάει ο αστυνομικός «Κύριε Γονίδη πού πηγαίνετε;» Σταμάτης: Πήγα να πάρω σπανακόπιτες και τσιγάρα. Αστυνομικός: Στη Βούλα δεν μένετε; Σταμάτης: Ναι… Αστυνομικός: Και γιατί δεν πήγατε σε φούρνο της Βούλας; Σταμάτης: Μας αρέσουν οι σπανακόπιτες που φτιάχνει αυτός ο φούρνος στη Γλυφάδα. Αστυνομικός: Να σας ζητήσω τώρα την απόδειξη για τις σπανακόπιτες; Σταμάτης: ΡΕ ΦΙΛΕ ΛΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΒΟΛΤΑ;;;».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ