Βαλμπουενά: Ο Ολυμπιακός μου ταιριάζει λόγω πάθους - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Βαλμπουενά: Ο Ολυμπιακός μου ταιριάζει λόγω πάθους

featured image

Λίγα 24ωρα μετά την ανανέωση του συμβολαίου του, ο Ματιέ Βαλμπουενά μίλησε για τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς του.

Ο Γάλλος άσος είναι ο ηγέτης των ερυθρόλευκων αφού σε κάθε ματς μοιράζει γκολ και με την υπογραφή του νέου συμβολαίου θα συνεχίσει να το κάνει και την επόμενη σεζόν. Κάτι που, φυσικά, του αρέσει πάρα πολύ.

«Παίρνω στοιχεία από το επάγγελμά μου. Οι άνθρωποι που παίζουν ποδόσφαιρο είναι πολύ τυχεροί γιατί ζουν από το πάθος τους. Το επάγγελμά τους είναι αυτό που πραγματικά αγαπούν να κάνουν. Νομίζω ότι αυτό το κάνεις σε μια ομάδα με παθιασμένους φιλάθλους και ανθρώπους όπως ο Ολυμπιακός, που μου ταιριάζει πάρα πολύ και μου αρέσει πάρα πολύ», είπε σε δηλώσεις του στο MEGA ο Βαλμπουενά και πρόσθεσε.


«Εγώ ζω από αυτό το πάθος και προσπαθώ να το βγάζω και να το δίνω στην ομάδα μου. Είναι πολύ σημαντικό για μένα να ταιριάζει αυτό το πάθος και η δύναμη με την ομάδα μου».

Τέλος, τόνισε ότι «τα πράγματα δεν ήταν εύκολα για έμενα από την αρχή. Έπρεπε να ξεπεράσω αρκετές δυσκολίες, όμως με πολλή δουλειά μπορείς να πετύχεις. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Να παίζω καλά, να βοηθάω την ομάδα μου και να κερδίζω τίτλους γιατί αυτός είναι ο λόγος που ήρθα στον Ολυμπιακό».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ