Αμπέλ Φερέιρα: Καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 1 Μαρτίου 2020

Αμπέλ Φερέιρα: Καλύτερος ο Ολυμπιακός από τον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή

featured image

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν είχε κανένα πρόβλημα να παραδεχθεί ότι αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος από τον ΠΑΟΚ.

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League 1 ολοκληρώθηκε με τους ερυθρόλευκους στο +7 από τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι έμειναν στο 1-1 με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Μετά το τέλος του ματς, λοιπόν, ο Αμπέλ Φερέιρα έκανε τις δηλώσεις του και δε δίστασε, σε μια κίνηση που δεν είναι και τόσο συνηθισμένη στην Ελλάδα, να παραδεχθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος αυτή τη στιγμή από την ομάδα του.


«Εγώ θα πω αυτό που νιώθω. Μερικές φορές μας κοστίζει πολύ να το παραδεχτούμε. Αυτή τη στιγμή, ο αντίπαλος είναι σε καλύτερη κατάσταση από εμάς. Δε μου αρέσει να δικαιολογούμαι, ψάχνοντας θέματα που δεν υπάρχουν, όπως ότι τα αποδυτήρια δεν είναι καλά. Όχι, αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός είναι καλύτερος. Πρέπει να έχουμε το κουράγιο να το πούμε, γιατί έτσι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση», είπε αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής και συμπλήρωσε.

«Θέλουμε να είμαστε στην 1η θέση. Αλλά κι ο αντίπαλος, παιχνίδι με το παιχνίδι έχει δείξει ότι είναι καλύτερος. Δεν πρέπει να ψάχνουμε προβλήματα εντός ομάδας, ενώ μπορούμε απλά να πούμε ότι αυτή τη στιγμή, τώρα, ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Δεν χρειάζεται να βρίσκουμε δικαιολογίες. Σίγουρα, πρέπει κι εμείς όλοι, να κάνουμε πολύ καλύτερα από αυτά που κάνουμε μέχρι τώρα».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ