Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δε λέει όχι σε έναν δεύτερο γάμο - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Δε λέει όχι σε έναν δεύτερο γάμο

featured image

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης η Ντορέττα Παπαδημητρίου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για πολλά, μεταξύ αυτών και την προσωπική της ζωή, όπου παραδέχτηκε πως δεν είναι αρνητική στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου. Η Ντορέττα Παπαδημητρίου υπήρξε παντρεμένη με τον Κώστα Πηλαδάκη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στις σχέσεις και στα λάθη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Τα λάθη, από τη στιγμή που τα καταλαβαίνεις και τα παραδέχεσαι, δεν είναι ακριβώς λάθη. Εφόσον σε μαθαίνουν και κάτι είναι χρήσιμα. Στις σχέσεις μου, όχι απαραίτητα στο κομμάτι του γάμου, έχω κάνει και πράγματα που δεν οδήγησαν σε ένα καλό αποτέλεσμα για το οποίο πάντα φταίνε και οι δύο».


Για τον γάμο είπε: «Έχω παντρευτεί μια φορά και, ναι αμέ, αν προέκυπτε, θα ξαναπαντρευόμουν… δεν είμαι αρνητική καθόλου. Απλά δεν είναι και κάτι που το σκέφτομαι κάθε μέρα για να μου συμβεί».

Πάντως, παραδέχθηκε πως δεν έχει δεχθεί πρόταση γάμου τα τελευταία δέκα χρόνια, από τότε δηλαδή που χώρισε με τον πρώην σύζυγό της.

«Δεν με έχει στεναχωρήσει αυτό. Δεν θεωρώ πως καταξιώνεται μια σχέση με αυτό τον τρόπο. Δεν το έχω μαράζι που δεν έχει προκύψει αλλά, αν θες να σου πω το προαίσθημα μου, νιώθω πως ίσως θα μου ξανασυμβεί στη ζωή μου. Κάπως έτσι ενστικτωδώς το πιστεύω», είπε.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ