Πηγή Δεβετζή: Οι άντρες πλέον δεν επιμένουν, εγώ είμαι δύσκολη - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Πηγή Δεβετζή: Οι άντρες πλέον δεν επιμένουν, εγώ είμαι δύσκολη

featured image

Τρία χρόνια χωρίς σχέση είναι η Πηγή Δεβετζή και το εξομολογήθηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό».

Η αθλήτρια τόνισε πως πλέον οι άνδρες δεν επιμένουν ενώ έκανε αναφορά και στον γάμο της, τον οποίο χαρακτήρισε ως «μεγάλο λάθος».

«Χωρίς σχέση είμαι 3 χρόνια. Πλέον οι άντρες δεν επιμένουν. Δηλαδή, αν δεν τους κάτσεις, να στο πω έτσι ωμά, δεν συνεχίζουν. Ε όχι ρε φίλε, δεν στο δίνω στην τελική. Και αν δεν κάτσω εγώ θα πάει στην άλλη, στην άλλη, στην άλλη… Δεν είναι οι γυναίκες πια δύσκολες. Εγώ είμαι δύσκολη, τέλος» ανέφερε η Πηγή Δεβετζή και πρόσθεσε: «Μου έχουν τύχει πολλές περιπτώσεις που μου το έχει παίξει ψωνισμένος ο άλλος. Με ενοχλεί. Όποιος δεν κάνει δρόμο».


Αναφερόμενο στο κεφάλαιο φλερτ, είπε: «Με φλερτάρουν φουλ αλλά είμαι πολύ επιλεκτικός άνθρωπος. Μου γράφουν και λίγο περίεργα σχόλια, μου στέλνουν γυμνές φωτογραφίες. Λέω θα τις προωθήσω αλλού. Block delete».

Μιλώντας για τον γάμο της, η Πηγή Δεβετζή είπε: «Ο γάμος μου ήταν από τα πιο μεγάλα λάθη που έχω κάνει στη ζωή μου. Όταν κάποιος χωρίζει σημαίνει ότι δεν περνάει καλά. Η επιλογή δεν ήταν καλή. Είχα πολύ δύσκολο διαζύγιο».





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ