Κορονοϊός: Έτσι απολυμάνθηκε σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Έτσι απολυμάνθηκε σχολείο στη Νέα Φιλαδέλφεια

featured image

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι Αρχές στην Ελλάδα εξαιτίας του κορονοϊού.

Νωρίτερα ανακοινώθηκαν 14 νέα κρούσματα που ανεβάζουν τον συνολικό αριθμό στα 45 με τον επικεφαλής λοιμωξιολόγο του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα να λέει ότι «ο ιός είναι πάρα πολύ εύκολο να περάσει τα σύνορα και διαδίδεται κάτω από τη μύτη μας».

Συγκεκριμένα ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας έχει πάρει τις εξής αποφάσεις:

Αναβολή όλων των εκδηλώσεων του δήμου έως την Κυριακή 15/03/2020. Κλείσιμο από την Πέμπτη 05/03/2020 έως την Κυριακή 08/03/2020 των ΚΑΠΗ καθώς και η προληπτική απολύμανσή τους. Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: «Πρόκειται για καθαρά προληπτικό μέτρο, που λαμβάνεται για την προστασία των μελών των ΚΑΠΗ, καθώς όλα τα επιστημονικά και επιδημιολογικά στοιχεία καταδεικνύουν ότι ο ιός είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος στις μεγάλες ηλικίες, κάτι που αποτυπώνεται στις σχετικές στατιστικές». Προώθηση του ενημερωτικού υλικού της ΓΓΠΠ και του υπουργείου Υγείας σε όλες τις υπηρεσίες του δήμου. Σήμερα Παρασκευή 06/03/2020 οι παιδικοί σταθμοί και όλες οι σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια) έκλεισαν στις 12:40 προκειμένου να ξεκινήσει προληπτική απολύμανση (μικροβιοκτονία) των αντίστοιχων κτιρίων.

Σήμερα το πρωί έγινε απολύμανση σε σχολείο της Νέας Φιλαδέλφειας στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Δείτε τις φωτογραφίες:


Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ