Η Chrissy Teigen μιλά ανοιχτά για την πλαστική επέμβαση που έκανε στα 20 της - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Η Chrissy Teigen μιλά ανοιχτά για την πλαστική επέμβαση που έκανε στα 20 της

featured image

Η αλήθεια είναι πως αρκετές διάσημες κυρίες αποφεύγουν να παραδεχτούν ότι έχουν προχωρήσει σε κάποια πλαστική επέμβαση. Βέβαια, υπάρχουν και οι κυρίες εκείνες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να μιλήσουν ανοιχτά για τις επεμβάσεις που έχουν κάνει και να παραδεχτούν ότι έχουν υποκύψει στο νυστέρι ενός πλαστικού χειρουργού.

Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Chrissy Teigen, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της στο Glamour UK αποκάλυψε την πλαστική επέμβαση που έκανε στα 20 της χρόνια.


«Ναι, έκανα αυξητική στήθους όταν ήμουν περίπου 20 χρονών. Σκεφτόμουν, ότι ήθελα να είναι “ζωντανό” όταν ξαπλώνω με το μαγιό μου. Όμως, όταν κάνεις παιδιά και το στήθος γεμίζει με γάλα και μετά αδειάζει, βρίσκεις τον μπελά σου όπως εγώ», δήλωσε το διάσημο μοντέλο.

Για να εξηγήσει στη συνέχεια ότι απλά συμπλήρωσε το στήθος της ώστε να φαίνεται πιο στρογγυλό και σφιχτό, αλλά δεν άλλαξε το cup size.  Μάλιστα, παραδέχτηκε στην ίδια συνέντευξη πως παρότι πρέπει να γίνεται αντικατάσταση των εμφυτευμάτων κάθε δέκα χρόνια, η ίδια φοβάται να πάρει το ρίσκο της επέμβασης επειδή έχει παιδιά. «Δεν θέλω να πεθάνω έτσι, από μια εγχείρηση αυξητικής στήθους», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ