France Football: Ο Μαρινάκης αγοράζει την Τρουά με 10 εκατ. ευρώ - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

France Football: Ο Μαρινάκης αγοράζει την Τρουά με 10 εκατ. ευρώ

featured image

Μπορεί από τον Πειραιά να διέψευδαν, αλλά στη Γαλλία είναι σίγουροι ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης ετοιμάζεται να αγοράσει την Τρουά.

Όταν πρωτοβγήκε το θέμα, από γαλλικό Μέσο, για ενδιαφέρον του Μαρινάκη για αγορά ομάδας και στη συγκεκριμένη χώρα, μετά τους Ολυμπιακό και Νότιγχαμ Φόρεστ, δεν υπήρξε κάποια επιβεβαίωση από το περιβάλλον του.

Παρ» όλα αυτά, το France Football επιμένει να ασχολείται με το θέμα, τονίζοντας ότι οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι συζητήσεις του Μαρινάκη με τον νυν ιδιοκτήτη της Τρουά, Ντανιέλ Μαζονί, είναι σε προχωρημένο επίπεδο και οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη στη διαδικασία εξαγοράς των μετοχών.


Στο σχετικό κομμάτι υπάρχουν δηλώσεις και του ίδιου του Μαζονί, ο οποίος υποστηρίζει ότι «στη σημερινή πραγματικότητα του συλλόγου δεν περιλαμβάνεται σε καμία περίπτωση η πώληση» και ότι θα ήθελε έναν δυνατό συμπαίκτη που «θα έκανε τον σύλλογο να αναπτυχθεί», διευκρινίζοντας ότι στη συνάντηση του με τον Μαρινάκη στο Λονδίνο στις αρχές Μαρτίου «συζητήθηκαν θέματα μεταγραφικού ενδιαφέροντος και όχι ιδιοκτησιακού».

Το France Football όμως, όπως προαναφέραμε, δεν τον πιστεύει 100% και τονίζει ότι οι συζητήσεις αφορούν την αγορά των μετοχών από τον Μαρινάκη για ένα ποσό στα 8-10 εκατ. ευρώ, με το ρεπορτάζ να σημειώνει άλλα δύο πράγματα.

Πρώτον, ότι ο Ντανιέλ Μαζονί και λόγω ηλικίας (63 ετών) αναμένεται να αποσυρθεί σε μια διετία και δεύτερον ότι οι Γάλλοι Ζοσέ Ανιγκό (υπεύθυνος διεθνούς σκάουτινγκ της Νότιγχαμ Φόρεστ) και Φρανσουά Μοντεστό (τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού) μπορούν να δώσουν χρήσιμες συμβουλές στον Μαρινάκη για τη γαλλική μεταγραφική αγορά.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ