Κορονοϊός: Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τη Serie A - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2020

Κορονοϊός: Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει με τη Serie A

featured image

Ο Ουμπέρτο Γκαντίνι, πρόεδρος της ιταλικής λίγκας, ξεκαθάρισε πως κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει τελικά με την Serie A, ενώ μίλησε για ζημιά 40 εκατ. ευρώ.

Αναλυτικά όσα είπε στο «Sky Sport 24»:

«Δεν έχουμε πάρει οριστική απόφαση για τη φετινή σεζόν, καθώς ακόμη βρισκόμαστε στο στάδιο που προτείνονται λύσεις. Το σημείο μηδέν θα είναι το τέλος του πρώτου γύρου, για τον πρωταθλητή, εφόσον πάμε σε οριστική διακοπή. Υπάρχουν ομάδες με διαφορετικό αριθμό παιχνιδιών και αυτό μας δυσκολεύει ακόμη και να φτιάξουμε το πρόγραμμα».


Για την οικονομική ζημιά λόγω κορονοϊού: «Μπορώ να σας πω πως οι εκτιμώμενες απώλειες θα είναι περίπου 40 εκατ. ευρώ. Προσλάβαμε έναν ειδικό σύμβουλο για να υπολογίσει ακριβώς τις απώλειες και μελετάμε ένα σχέδιο με παρεμβάσεις σε συνεργασία με την κυβέρνηση για την ομοσπονδία. Έχω στείλει ήδη και μία επιστολή στον υπουργό Αθλητισμού».

Για το αν θεωρεί πως μπορεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα στις 16 Μαΐου: «Η 16η Μαΐου είναι σημαντική ημερομηνία για αυτό που σκεφτόμαστε. Όπως είναι φυσικό, θα πάρει λίγο χρόνο για να βρουν ξανά ρυθμό οι παίκτες, καθώς θα χρειαστούν μερικές προπονήσεις. Εάν δεν είμαστε σε θέση να επιστρέψουμε στις κανονικές προπονήσεις μέχρι τις 16 Μαΐου, τότε θα είναι δύσκολο να αρχίσουμε ξανά τη διοργάνωση».

Πηγή: gazzetta.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ