Αντιπρόεδρος UEFA: Να μας πουν τις ομάδες των διοργανώσεων της νέας σεζόν - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020

Αντιπρόεδρος UEFA: Να μας πουν τις ομάδες των διοργανώσεων της νέας σεζόν

featured image

Δια στόματος Μισέλ Ούβα, αντιπροέδρου της UEFA, έγινε γνωστό πως η Ομοσπονδία θα περιμένει μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία τις ομάδες που θα συμμετέχουν στις διοργανώσεις της, είτε συνεχιστούν τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα είτε όχι, ελέω κορονοϊού.

Αν και γενικότερη οδηγία είναι να υπάρξει φινάλε στο γήπεδο και όχι με οριστική διακοπή, υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις όπου εκφράζονται σκέψεις να μην υπάρξει συνέχεια στην ποδοσφαιρική δράση, όπως για παράδειγμα στην Ιταλία.


Από πλευράς Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, ναι μεν γίνεται τεράστια προσπάθεια για να διαμορφωθεί το καλεντάρι με τρόπο που θα οργανώσει το φετινό, πολύ περίεργο καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν που θα επηρεαστεί, ωστόσο ο Ούβα, ανέφερε: «Εμείς, ως UEFA, δεν θα ασχοληθούμε με τον τρόπο και τον χρόνο που θα ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα, ούτε με τα συμβόλαια των παικτών που λήγουν στα τέλη Ιουνίου. Εμείς απλά, σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία, θα ζητήσουμε τη λίστα με τις ομάδες που θα συμμετέχουν την επόμενη σεζόν στις διοργανώσεις μας. Αυτό θα το αποφασίσει η κάθε Λίγκα ξεχωριστά…».

Πηγή: gazzetta.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ