Πήγε στο ψυγείο του σούπερ μάρκετ, άνοιξε ένα παγωτό, το έγλειψε και το ξανάβαλε στη θέση του - Μπήκε στη φυλακή για αυτό (Video) - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 7 Μαρτίου 2020

Πήγε στο ψυγείο του σούπερ μάρκετ, άνοιξε ένα παγωτό, το έγλειψε και το ξανάβαλε στη θέση του - Μπήκε στη φυλακή για αυτό (Video)

featured image

Ο D’Adrien Anderson θέλησε να πραγματοποιήσει μια αηδιαστική φάρσα και μετά το μετάνιωσε πικρά αφού μπήκε στη φυλακή για αυτήν τη φάρσα. ) Ο D’Adrien πήγε με την παρέα του μέρα μεσημέρι σε ένα πολυκατάστημα στο Port Arthur, στο Τέξας των ΗΠΑ. Προχώρησε στον διάδρομο με τα ψυγεία και έκανε κάτι αδιανόητο.

Τράβηξε ένα κουτί οικογενειακού μεγέθους, παγωτό, το άνοιξε, το έγλειψε πολλές φορές, έβαλε μέσα και τα δάχτυλα του και στη συνέχεια έκλεισε πάλι το κουτί και το τοποθέτησε στη θέση του σαν να ήταν άθικτο.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Ο φίλος του που κατέγραφε όλη τη σκηνή ανέβασε αργότερα το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δημιουργήθηκε ένας πανικός με τον κόσμο να διαμαρτύρεται για την πράξη αυτή.


Το βίντεο έγινε αντιληπτό και από την αστυνομία η οποία σε συνεννόηση με τις υγειονομικές αρχές εντόπισε τον νεαρό άνδρα και τον συνέλαβε.

Το δικαστήριο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης ενός έτους.

Ο πατέρας του ο D’Adrien είπε πως η ποινή είναι άδικη για τον γιο του αφού ο ίδιος αμέσως μετά επέστρεψε στο διάδρομο με τα ψυγεία και πήρε το κουτί με το παγωτό που είχε γλείψει και το αγόρασε.

Τα μπλεξίματα του νεαρού δεν σταματούν εδώ. Η εταιρία των παγωτων Blue Bell Creameries που είχε τη συγκεκριμένη θέση στα ψυγεία, αναγκάστηκε να αλλάξει όλα τα κουτιά με το παγωτό, στο συγκεκριμένο σούπερ μάρκετ. Αυτό της κόστισε 1565 δολάρια τα οποία διεκδικεί ύστερα από μήνυση που υπέβαλε.

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ