Χριστίνα Αλούπη για κορονοϊό στις ΗΠΑ: Ο κόσμος κάνει βόλτες και πικνίκ, οι παιδικές χαρές είναι γεμάτες - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Χριστίνα Αλούπη για κορονοϊό στις ΗΠΑ: Ο κόσμος κάνει βόλτες και πικνίκ, οι παιδικές χαρές είναι γεμάτες

featured image

Την κατάσταση που επικρατεί με την πανδημία του κορονοϊού στην πολιτεία της Οκλαχόμα στις ΗΠΑ όπου ζει περιέγραψε η Χριστίνα Αλούπη.

«Αποφασίσαμε να μείνουμε στο σπίτι στις 17 Μαρτίου οικογενειακώς. Οικειοθελώς, καθώς δεν υπήρχε καμία εντολή στην Οκλαχόμα. Βλέπαμε τι γίνεται στην Ιταλία και στη Νέα Υόρκη και καθίσαμε σπίτι», ανέφερε η Χριστίνα Αλούπη μιλώντας στο Mega.

«Η καθημερινότητά μας είναι δύσκολή όπως όλων. Αυτό που μας ανησυχεί είναι η κατάσταση γύρω μας. Το πώς αντιδρούν οι πολίτες στην Αμερική», πρόσθεσε η ίδια.

«Έπαθα σοκ στις 16 Μαρτίου όταν πήγα στο σούπερ μάρκετ και δεν βρήκα βασικά πράγματα. Χαρτί υγείας, σαπούνι για τα χέρια, κρέας, απολυμαντικά. Ήταν σαν να μπαίνω σε σούπερ μάρκετ σε κατάσταση πολέμου. Και αυτό συνεχίστηκε και τις επόμενες εβδομάδες», τόνισε η Χριστίνα Αλούπη σημειώνοντας ότι πλέον έχουν ισχύσει κανόνες περιορισμένων αγορών στα σούπερ μάρκετ.


«Δεν κάθονται μέσα οι πολίτες. Έχουν κλείσει τις υπηρεσίες που δεν είναι αναγκαίες, αλλά δεν υπάρχει καμία εντολή να μείνουμε μέσα», τόνισε η ίδια.

«Ο κόσμος κάνει βόλτες, κάνουν πικνίκ. Οι παιδικές χαρές είναι γεμάτες. Ο κόσμος δεν έχει καταλάβει τι γίνεται, έχει μπερδευτεί. Υπάρχει τρομαχτική διαφορά στην πληροφόρηση που παίρνουμε, άλλα λέει το ένα κανάλι και άλλα το άλλο. Στην αρχή έβγαινε ο Τραμπ κ έλεγε ότι είναι μια φάρσα αυτό, μια απλή γρίπη και θα το ξεπεράσουμε. Σιγά σιγά είδε και ο ίδιος ότι δεν είναι φάρσα, και προσπαθεί να το μαζέψει», κατέληξε η Χριστίνα Αλούπη.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ