Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο εισιτήριο διαρκείας της «Αγιά Σοφιάς» στον ηλικιωμένο που «έφαγε» το πρόστιμο - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Η ΑΕΚ δίνει το πρώτο εισιτήριο διαρκείας της «Αγιά Σοφιάς» στον ηλικιωμένο που «έφαγε» το πρόστιμο

featured image

Αίσθηση προκάλεσε η είδηση με τον ηλικιωμένο άνδρα που μετέβη στη Νέα Φιλαδέλφεια για να δει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών στο γήπεδο της ΑΕΚ, αλλά τελικά δέχθηκε πρόστιμο ύψους 150 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση, καθώς δεν είχε επάνω τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στην κάμερα του ΑΝΤ1, πιθανότατα πάνω στην απόγνωσή του, «δεν είχα τα πράγματα (τις βεβαιώσεις) αυτά πάνω μου. Τώρα δεν μπορώ να πω, νευρίασα τώρα. Η γυναίκα μου φταίει», η οποία του είπε πως μπορούσε να πάει βόλτα.

Η ιστορία αυτή κινητοποίησε τους οπαδούς του «δικεφάλου», οι οποίοι έβαλαν τον εαυτό τους στη θέση του συγκεκριμένου άνδρα. Έτσι, έγινε μια προσπάθεια να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος και να καλυφθεί το ποσό του προστίμου.

Άλλωστε, η αδημονία στις τάξεις του κόσμου της Ένωσης για να μπουν στο ποδοσφαιρικό «σπίτι» τους είναι τεράστια και γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αυτό το διάστημα της «καραντίνας» λόγω κορονοϊού, που η επίσκεψη στο εργοτάξιο της «Αγιά Σοφιάς» είναι κάτι που δεν κάνουν πλέον, ενώ πριν ήταν μια αγαπημένη συνήθεια.


Ωστόσο, έδρασε γρήγορα και η επίσημα ΑΕΚ και η απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη είναι να δοθεί τιμής ένεκεν το πρώτο εισιτήριο διαρκείας στην «Αγιά Σοφιά» στον ηλικιωμένο κύριο, για να έχει όλη την άνεση να απολαύσει την αγαπημένη του ομάδα από τις εξέδρες του γηπέδου, όταν αυτό ανοίξει.

Επίσης, υπήρξε επικοινωνία μαζί του, προκειμένου η ΠΑΕ να καλύψει τα χρήματα του προστίμου, αλλά και για να γίνουν οι απαραίτητες συστάσεις και σε εκείνον. Η επίσκεψη στο γήπεδο δεν… ανήκει στις εξαιρέσεις του νόμου και οι άνθρωποι της Ένωσης ζήτησαν αυτοσυγράτηση (από όλους) τους φιλάθλους. «Μένουμε σπίτι, μένουμε υγιείς και το σπίτι μας θα είναι εκεί και θα μας περιμένει, όταν ξεπεράσουμε όλοι μαζί αυτή την περιπέτεια», είναι το μήνυμά της.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ