Η Μαρία Τζομπανάκη περιγράφει την «κόλαση» που βιώνει η Νέα Υόρκη λόγω κορονοϊού - Kamarini.com

Breaking

Δευτέρα 6 Απριλίου 2020

Η Μαρία Τζομπανάκη περιγράφει την «κόλαση» που βιώνει η Νέα Υόρκη λόγω κορονοϊού

featured image

«Δεν είναι μπόρα αυτό που ζούμε, είναι τσουνάμι παγκοσμίως» ανέφερε η Μαρία Τζομπανάκη μιλώντας για την πανδημία του κορονοϊού στην  ΚΡΗΤΗ TV και τη Στέλλα Τερζάκη.

Η ηθοποιός η οποία ζει μόνιμα στη Νέα Υόρκη με τον σύζυγο της χαρακτήρισε πρωτοφανές όλο αυτό που συμβαίνει στην πόλη των 20 εκατομμυρίων ανθρώπων.

«Δεν υπάρχει επαρκής εξοπλισμός για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση, δεν υπάρχουν ούτε αναπνευστήρες» είπε και αποκάλυψε πως αρκετοί γνωστοί της στη Νέα Υόρκη νοσούν με κορονοϊό.

«Δεν έχουν παρθεί αυστηρά μέτρα, δεν υπάρχει καθολική απαγόρευση» είπε και εξομολογήθηκε πως οι άνθρωποι εξακολουθούν να κυκλοφορούν χωρίς μάσκες και πολλά καταστήματα να παραμένουν ανοιχτά. «Δεν πήραν στα σοβαρά από την αρχή όλο αυτό που συνέβαινε» τόνισε μεταξύ άλλων.


«Κανένας δεν περίμενε όμως, από μία τέτοια χώρα και μία τέτοια πόλη να παρουσιάζει μία τέτοια εικόνα» είπε και εξομολογήθηκε πως: «Είχα βγάλει εισιτήριο για το Πάσχα. Με έδιωχνε ο άντρας μου, αλλά δεν τον άκουσα, δεν ήθελα να τον αφήσω μόνο του» και κατέληξε: Ήξερα ότι το παιδί μου, ο Ορφέας (σ.σ. Αυγουστίδης) είναι καλά και τα αδέρφια μου. Αλλά πλέον σταμάτησαν οι πτήσεις. Θα αισθανόμουν σίγουρα πιο ασφαλής στην Ελλάδα» κατέληξε η Μαρία Τζομπανάκη.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ