Ξύλο και βία κατά ηλικιωμένων από την Δημοτική Αστυνομία του Κώστα Μπακογιάννη - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Ξύλο και βία κατά ηλικιωμένων από την Δημοτική Αστυνομία του Κώστα Μπακογιάννη

featured image

απο το olympia.gr

Δημοτικοί αστυνομικοί του Κώστα Μπακογιάννη κάνουν κεφαλοκλείδωμα σε ηλικιωμένο ενώ σε άλλο με απειλητικό ύψος κατεβάζουν παππούλη από λεωφορείο

Έτσι μας ταΐζουν σανό για τις ουρές στις τράπεζες οι κουτοπόνηροι εισπράκτορες

[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΙΑ! Έστειλαν όλον τον κόσμο στις τράπεζες για να πληρώσει τις ρυθμίσεις του (τελευταία ημέρα του μήνα) και μετά τον κατηγορούσαν! ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ «ΠΑΓΩΜΑ» ΤΩΝ ΔΟΣΕΩΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Η κυβέρνηση προκάλεσε τις ουρές στις τράπεζες και η ίδια ανακοινώνει ότι θα αυστηροποιήσει τα μέτρα περιορισμού της κίνησης των πολιτών λόγω του… συνωστισμού στις τράπεζες!

Τούτη η «λογική» δεν είναι του παραλόγου αλλά του κουτοπόνηρου εισπράκτορα, που θέλει τα λεφτά του λαού αλλά μόλις τα εισπράξει τον αποδοκιμάζει, επειδή ήταν πολλοί οι πολίτες οι οποίοι έσπευσαν στις τράπεζες για να ρίξουν τον οβολό τους στο απύθμενο πηγάδι των φορολογικών υποχρεώσεων.

 

 


Χθες ήταν το τέλος του μήνα και αρκετοί πολίτες, που έχουν προβεί σε ρυθμίσεις των υποχρεώσεών τους στο κράτος και βιώνουν ξανά μια δυσβάσταχτη οικονομική δυσπραγία, πήγαν στις τράπεζες για να πληρώσουν τις δόσεις τους, διότι η απώλεια προθεσμίας συνεπάγεται την αναίρεση και της ρύθμισης αποπληρωμής οφειλών. Γι’ αυτό σχηματίστηκαν οι ουρές και βρήκαν αφορμή και διάφοροι παπαγάλοι αλλά και κυβερνητικοί παράγοντες να επιτεθούν στους τάχα «απείθαρχους» και «ανεύθυνους» Έλληνες.

Η κυβέρνηση, αν ήθελε στ’ αλήθεια να μη γίνει αυτό, θα μπορούσε εδώ και ημέρες να δώσει παράταση στις προθεσμίες. Δεν έδωσε ως χθες το απόγευμα. Τότε θυμήθηκε ο κ. Πιτσιλής να ανακοινώσει παράταση καταβολής των φορολογικών οφειλών σε πολίτες άνω των 70 ετών αλλά και εκείνων που έχουν αναπηρία από 80% και πάνω ως την Παρασκευή, 10 Απριλίου.

Επίσης χθες ανακοινώθηκε ότι εντός Απριλίου θα δοθεί επιτέλους η δυνατότητα στους φορολογουμένους που έχουν κάνει ρύθμιση για τις οφειλές τους να μπορούν να τις πληρώνουν μέσω TAXISnet – κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει προ πολλού.

Επιπλέον πρέπει να υπενθυμιστεί στην κυβέρνηση και σε όσους έχουν αναλάβει την υποχρέωση να ενημερώνουν τους Έλληνες ότι οι πολίτες δεν είναι ούτε κρατούμενοι ούτε δουλοπάροικοι. Το υφάκι το βαρύ και το νταηλίκι οι ιθύνοντες ας τα φυλάξουν για όσους τα ανέχονται, όχι για τους πολίτες.

Η κυβέρνηση, ενώ δείχνει να αντεπεξέρχεται στο υγειονομικό σκέλος της κρίσης, αποτυγχάνει στο οικονομικό, στο πολιτικό και το επικοινωνιακό – ειδικά με την αχαρακτήριστη επιλογή του… μπούλινγκ στην πλειοψηφία.

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ