Φαν Σιπ: Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες χειρίζονται την κρίση του κορονοϊού - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 8 Απριλίου 2020

Φαν Σιπ: Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες χειρίζονται την κρίση του κορονοϊού

featured image

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τζον φαν Σιπ, μίλησε στο επίσημο κανάλι της ΕΠΟ στο YouTube και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για το γεγονός ότι βρίσκεται στην Ελλάδα και τους πολίτες της, τους οποίους αποθέωσε για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν την πανδημία του κορονοϊού.

Παράλληλα, ο τεχνικός της Εθνικής στάθηκε στην ανάγκη να συνεχίσει ο κόσμος να ακολουθεί τα μέτρα που έχουν ληφθεί, προκειμένου μετά από αυτήν την κρίση να θυμηθούμε πως το ποδόσφαιρο είναι απλώς ένα παιχνίδι.

Αναλυτικά το μήνυμα του ομοσπονδιακού τεχνικού:

«Καλησπέρα σε όλους. Θέλω να εκφράσω τη συμπόνια μου προς όλο τον κόσμο, σε αυτόν τον δύσκολο καιρό. Και ιδιαιτέρως στους φροντιστές Υγείας της κοινωνίας μας. Η υγεία είναι το σημαντικότερο αγαθό στη ζωή. Σε αυτή την κρίση δεν υπάρχουν νικητές ή χαμένοι, όπως υπάρχουν στο ποδόσφαιρο. Είμαστε τώρα όλοι μαζί, ενωμένοι.

Φυσικά το ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή έχει περάσει εντελώς στο παρασκήνιο. Ως προπονητής της Εθνικής Ελλάδας βρίσκομαι και διαμένω στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό μου. Κάτι για το οποίο είμαστε ευγνώμονες. Θαυμάζω τον τρόπο με τον οποίο οι Έλληνες χειρίζονται αυτή την κρίση και πώς ζουν εν μέσω αυτής.


Η απαγόρευση συνοδεύεται από ξεκάθαρους κανόνες και οι άνθρωποι τους ακολουθούν με καλή διάθεση. Τουλάχιστον όσο βλέπω στη γειτονιά που εγώ ζω. Χρησιμοποιώ τη μετακίνηση «6» καθημερινά. Για να περπατήσω, να βγω για τρέξιμο, να ασκηθώ και συνιστώ σε όσους μπορούν να κάνουν το ίδιο, να το πράξουν.

Γνωρίζω ότι τις επόμενες εβδομάδες γιορτάζεται το Ελληνικό Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή που έχω ακούσει και δυστυχώς βρισκόμαστε σε αυτή την κατάσταση που δεν θα μπορώ να δω πώς γιορτάζεται κανονικά, είναι όμως σημαντικό να επιδείξουμε πειθαρχία και να παραμείνουμε στο σπίτι, μαζί με την οικογένειά μας και να ζήσουμε το ελληνικό Πάσχα με έναν διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως.

Γιατί τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι σημαντικό να ακολουθούμε τους κανόνες της ελληνικής κυβέρνησης. Για αυτό σας παρακαλώ να μείνετε σπίτι, να είστε ενωμένοι, να προστατεύετε ο ένας τον άλλο και μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον, να έχετε ένα υπέροχο Πάσχα.

Και ύστερα, όταν η ζωή επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, όπως ελπίζουμε, να μην ξεχάσουμε ότι είμαστε όλοι μέρη ενός συνόλου. Και ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι, ένα όμορφο παιχνίδι που χαρίζει διασκέδαση και ενώνει τους ανθρώπους. Χριστός Ανέστη. Βλέπετε ότι εξασκούμαι κι εγώ για το ελληνικό Πάσχα».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ