Πώς ο Πογκμπά λύνει μονομερώς το συμβόλαιό του - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Πώς ο Πογκμπά λύνει μονομερώς το συμβόλαιό του

featured image

Ο Πολ Πογκμπά θέλει εδώ και καιρό να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με την εφημερίδα «L» Equipe», όμως, ο Γάλλος μέσος έχει ένα επιπλέον όπλο στα χέρια του, αν οι Κόκκινοι Διάβολοι κάνουν τους… δύσκολους.

Ο Πογκμπά, ο οποίος έχει συμβόλαιο έως το 2021, μπορεί να το λύσει μονομερώς, αν προσφύγει στο άρθρο 17 της FIFA για τις μεταγραφές, το οποίο του επιτρέπει να λύσει ένα συμβόλαιο, μετά το πέρας των τριών πρώτων χρόνων σε μια ομάδα, εφόσον το έχει υπογράψει πριν από τα 27 του χρόνια.


Ο Πογκμπά πήγε (ξανά στην Γιουνάιτεντ το 2016, σε ηλικία 23 ετών, όπερ σημαίνει ότι μπορεί να το κάνει, χωρίς βεβαίως αυτό να σημαίνει ότι ο αγγλικός σύλλογος δεν θα αποζημιωθεί. Για την ακρίβεια, το ποσό που δικαιούται προκύπτει από τα χρόνια που έχει ακόμα συμβόλαιο (ένα, με την Γιουνάιτεντ να έχει δικαίωμα μονοετούς επέκτασης), τον (υψηλό) μισθό του και τα χρήματα που υπολογίζει η Γιουνάιτεντ ότι μπορεί να χάσει σε διαφημιστικά συμβόλαια.

Η αποζημίωση, βεβαίως, θα ηταν κατώτερη από τα εκατό εκατομμύρια ευρώ που ζητάει τώρα η Γιουνάιτεντ και θα έφτανε τα 50-60 εκατομμύρια. Ο Πογκμπά, βεβαίως, δεν θέλει να φτάσει σε αυτό το σημείο, αλλά αν η Γιουνάιτεντ του βάλει εμπόδια, δεν αποκλείεται να το κάνει. Με μάνατζερ, άλλωστε, τον Μίνο Ραϊόλα, όλα γίνονται…

Πηγή: gazzetta.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ