Μαραντόνα για τις περικοπές στους ποδοσφαιριστές: Κάποιες ομάδες τους φέρονται σαν να είναι σκλάβοι - Kamarini.com

Breaking

Σάββατο 4 Απριλίου 2020

Μαραντόνα για τις περικοπές στους ποδοσφαιριστές: Κάποιες ομάδες τους φέρονται σαν να είναι σκλάβοι

featured image

Έξαλλος με κάποιες ομάδες που χρησιμοποιούν τον κορονοϊό ως δικαιολογία για να μειώσουν τους μισθούς των παικτών, είναι ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Ο Αργεντίνος θρύλος, κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, δέχθηκε από την πρώτη στιγμή να γίνει μείωση στις αποδοχές του από τη Χιμνάσια Λα Πλάτα στην οποία είναι προπονητής, αλλά αναφέρθηκε σε αυτούς που δεν έχουν την οικονομική άνεση να δεχθούν κάτι τέτοιο.

«Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να μείνουν απλήρωτοι, είναι αλήθεια και όλοι το ξέρουμε. Αλλά υπάρχουν και παίκτες που δεν μπορούν να παίζουν δωρεάν ούτε για έναν μήνα και οι ομάδες θα έπρεπε να τους πληρώσουν», είπε αρχικά ο Μαραντόνα και συνέχισε… ανεβάζοντας ρυθμό.


«Κάποιες ομάδες το παίζουν ηλίθιες και θέλουν να εκμεταλλευτούν την συγκυρία για να αποφύγουν να πληρώσουν. Συμπεριφέρονται στους παίκτες σαν να είναι σκλάβοι εδώ και χρόνια. Είναι σαν κάποιες ομάδες να έχουν πάντα μια πανδημία. Δεν θα έπρεπε να ψάχνουν για δικαιολογίες, γιατί οι παίκτες πρέπει να έχουν για να φάνε τουλάχιστον», ήταν τα λόγια του, πριν προσφερθεί να δημιουργήσει -με τη συμπαράσταση όσων μπορούν- ταμείο για όσους έχουν σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.

«Οι παίκτες που ήταν αρκετά τυχεροί ώστε να βγάλουν πολλά χρήματα στην καριέρα τους, θα έπρεπε να στήσουν ένα ταμείο βοήθειας. Εγώ είμαι διατεθειμένος να συναντηθώ με τους υπόλοιπους προπονητές για να βοηθήσουμε έτσι άλλους προπονητές».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ