Εξομολόγηση ζωής από τον Ρούμπεν Σεμέδο: Έπιασα πάτο και ξανασηκώθηκα - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Εξομολόγηση ζωής από τον Ρούμπεν Σεμέδο: Έπιασα πάτο και ξανασηκώθηκα

featured image

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση προχώρησε ο Ρούμπεν Σεμέδο σε Μέσο της πατρίδας του, με τον Πορτογάλο στόπερ να παραδέχεται ανοικτά πως δεν διαχειρίστηκε σωστά τη δόξα και τα χρήματα που κέρδισε νωρίς στην καριέρα του, αλλά στάθηκε και στο γεγονός ότι κατάφερε να στυλώσει ξανά τα πόδια του.

«Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο», είπε χαρακτηριστικά ο παίκτης του Ολυμπιακού στο Canal 11, στο οποίο περιέγραψε το πώς βρέθηκε στη φυλακή την περίοδο που αγωνιζόταν στη Βιγιαρεάλ. «Κέρδιζα 10 ευρώ και έφτασα να κερδίζω 100. Ένιωθα σούπερ σταρ και εκεί άρχισαν τα προβλήματα. Άρχισα να βγαίνω τα βράδια και έκανα πολλά λάθη. Ή θα σταματούσα, ή η ζωή θα μου έδινε ένα μάθημα, κάτι που τελικά έγινε», ήταν τα λόγια του.


«Τίποτα δεν είναι απίθανο στη ζωή και εγώ είμαι παράδειγμα γι» αυτό. Ήμουν στην κορυφή και έφτασα στον πάτο για να ξανασηκωθώ», συμπλήρωσε.

Παράλληλα, έδειξε να αδυνατεί να πιστέψει πως ο Ζόρζε Ζεσούς τον θεωρεί ικανό να ηγηθεί της άμυνας της εθνικής Πορτογαλίας. «Το ακούς και σκέφτεσαι ″είναι αλήθεια; Είμαι όντως ο παίκτης που λέει;″. Και τελικά το πιστεύεις», σχολίασε.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ