Υγειονομική βόμβα: Μαυραγορίτες κομμωτές γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι στα Τρίκαλα - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Υγειονομική βόμβα: Μαυραγορίτες κομμωτές γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι στα Τρίκαλα

featured image

Κομμωτές, κομμώτριες και όχι μόνο εκμεταλλεύονται την κατάσταση με τον κορονοϊό και τα περιοριστικά μέτρα στα Τρίκαλα και γυρίζουν από σπίτι σε σπίτι, με τις Αρχές να τους χαρακτηρίζουν «υγειονομική βόμβα»!

Μια πολύ σοβαρή καταγγελία κάνει η ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Τρικάλων.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, οι μαυραγορίτες… αλωνίζουν στην περιοχή, με κομμωτές, κομμώτριες και όχι μόνο να περιφέρονται με τα τσαντάκια τους από σπίτι σε σπίτι, προσφέροντας τις «πειρατικές» υπηρεσίες τους, αδιαφορώντας για τα μέτρα περιορισμού της κυκλοφορίας που έχουν επιβληθεί από την κυβέρνηση λόγω κορονοϊού.

Αυτό το πήγαινε-έλα, φυσικά, από σπίτι σε σπίτι χαρακτηρίζεται «υγειονομική βόμβα» και η ΕΒΕ τονίζει χαρακτηριστικά: «Καλούμε όλους αυτούς τους απερίσκεπτους να δείξουν σεβασμό και κατανόηση να περάσει η μπόρα αυτής της λαίλαπας και να μην είναι αυτοί η αιτία του κακού. Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και αυτοί που τολμούν και τους βάζουν στα σπίτια τους».


Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας ΕΒΕ Ν. Τρικάλων, ύστερα από πολλές καταγγελίες συναδέλφων επαγγελματιών ότι κάποιοι άλλοι (συνάδελφοι) πειρατές εκμεταλλεύονται τους νόμιμους καταστηματάρχες, που έχουν κλείσει με απόφαση της κυβέρνησης τα μαγαζιά τους και γυρίζουν στα σπίτια με ένα τσαντάκι στο χέρι, χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες, όχι μόνο τις οικονομικές, που δρουν σε βάρος νόμιμων συναδέλφων, αλλά ότι υπάρχει ο κίνδυνος να μεταδώσουν ή να κολλήσουν κορονοϊό.

Το Διοικητικό Συμβούλιο καλεί όλους αυτούς τους απερίσκεπτους να δείξουν σεβασμό και κατανόηση να περάσει η μπόρα αυτής της λαίλαπας και να μην είναι αυτοί η αιτία του κακού. Το ίδιο υπεύθυνοι είναι και αυτοί που τολμούν και τους βάζουν στα σπίτια τους.

Σας παρακαλούμε πολύ όλους σας να δείξετε την πρέπουσα κατανόηση. Είναι ανάγκη όλοι μας να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων για τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, τους συνανθρώπους μας.

Θυμόμαστε όλοι να τηρούμε τα μέτρα των ειδικών.

Μένουμε σπίτι».

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ