Πόπη Τσαπανίδου για Θεσσαλονικείς: Πέσαμε όλοι να τους φάμε, εγώ τους καταλαβαίνω - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Πόπη Τσαπανίδου για Θεσσαλονικείς: Πέσαμε όλοι να τους φάμε, εγώ τους καταλαβαίνω

featured image

Η Πόπη Τσαπανίδου μένει σπίτι και μίλησε στην εκπομπή του Open «Μεσημέρι #Yes» μέσω Skype και εξομολογήθηκε πόσο έχουν αλλάξει την καθημερινότητα της τα περιοριστικά κατά της διασποράς του κορονοϊού.

«Είμαι μοναχικός άνθρωπος, ποτέ δεν ήμουν του έξω. Ήμουν πολύ του σπιτιού και του μόνη στο σπίτι. Μου αρέσει πολύ η μοναχικότητα, όχι η μοναξιά, οπότε δεν μου κάνει κάτι σε τρομακτικό η σημερινή κατάσταση. Βεβαίως, μην ξεχνάμε και πρέπει λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψιν σε ότι μέτρο παίρνουμε από δω και στο εξής, ανθρώπους που περνούν πραγματικά δύσκολα μέσα στο σπίτι γιατί δεν αντέχουν να καθίσουν μέσα σε αυτό» ανέφερε η Πόπη Τσαπανίδου.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στους Θεσσαλονικείς και στις εικόνες που προβλήθηκαν στις οποίες απεικονιζόντουσαν στη Νέα Παραλία να κάνουν βόλτες.


«Ακόμη και τους Θεσσαλονικείς, που πέσαμε όλοι να τους φάμε, εγώ τους καταλαβαίνω! Διότι η Θεσσαλονίκη είναι μία ευθεία και βγαίνεις στη θάλασσα που θα πας να περπατήσεις; Αν λοιπόν καταλάβω λίγο την ανάγκη του άλλου μπορώ να τον δικαιολογήσω σε μεγάλο βαθμό. Από την άλλη, σαφώς, υπάρχουν και κάποιοι που πετούν χαρταετό και δεν καταλαβαίνουν τη σοβαρότητα της κατάστασης. Και από την άλλη, στο όνομα αυτών των λίγων μη σοβαρών που δεν καταλαβαίνουν την κατάσταση, την πληρώνουμε όλοι. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ρε παιδιά. Δηλαδή, μιλάει το τελευταίο θρανίο και όλη η τάξη παίρνει αποβολή;» είπε η Πόπη Τσαπανίδου.

Τέλος, η Πόπη Τσαπανίδου παραδέχθηκε πως, τόσο η ίδια όσο και η κόρη της, ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες εξαιτίας άσθματος.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ