Μέχρι και τέσσερα ματς την εβδομάδα μπορεί να δίνουν οι ομάδες για να ολοκληρωθεί η σεζόν - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Μέχρι και τέσσερα ματς την εβδομάδα μπορεί να δίνουν οι ομάδες για να ολοκληρωθεί η σεζόν

featured image

Ο κορονοϊός έχει… βάλει γκολ στο ποδόσφαιρο και η UEFA ψάχνει τρόπος για να ολοκληρωθεί η σεζόν 2019-20.

Με τα πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να έχουν σταματήσει λόγω του ιού -και με το Euro 2020 να έχει αναβληθεί- η UEFA και οι 55 ομοσπονδίες-μέλη της μελετούν τι μπορεί να γίνει για να μην πάει στα σκουπίδια η σεζόν.

Και αυτά που μπορούν να γίνουν, όπως αναφέρει η ισπανική El Pais επικαλούμενη πηγές στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία, είναι δύο.


Το πρώτο σενάριο, είναι να αρχίσει η δράση στα εθνικά πρωταθλήματα αρχές Ιουνίου, πράγμα που σημαίνει ότι μέσα στον Ιούλιο θα έχουν ολοκληρωθεί, οπότε θα μπορέσουν μετά με… διαδικασία εξπρές να ολοκληρωθούν και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις αρχές Αυγούστου.

Το δεύτερο σενάριο, είναι η δράση να αρχίσει τέλη Ιουνίου. Σε μια τέτοια περίπτωση, επειδή η UEFA δε θέλει να πάει μέχρι τέλους Αυγούστου η σεζόν, το πλάνο είναι οι ομάδες που συμμετέχουν και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να δίνουν 3-4 ματς την εβδομάδα.

Ήδη, μάλιστα, έχουν γίνει συζητήσεις ανάμεσα στην UEFA και την παγκόσμια Ένωση ποδοσφαιριστών, προκειμένου να δώσει την έγκριση για να παίζουν οι ποδοσφαιριστές ακόμη και σε λιγότερο 72 ώρες ανάμεσα στο ένα ματς και το άλλο, αν χρειαστεί.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ