Αυγενάκης προς Λίγκες: Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε γιατρούς και νοσηλευτές - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Αυγενάκης προς Λίγκες: Δωρεάν εισιτήρια διαρκείας σε γιατρούς και νοσηλευτές

featured image

Ο Λευτέρης Αυγενάκης ζητάει από τις Λίγκες σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ να τιμήσουν με τον τρόπο τους, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

Η Ελλάδα συνεχίζει να κάνει την προσπάθεια της για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, με τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Δημοσίου Συστήματος Υγείας να έχει έρθει σε πρώτο πλάνο.

Έτσι, ο υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης με επιστολή του προς τους Μηνά Λυσάνδρου, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και Παντελή Ταρνατώρο, προέδρους των Super League 1, ΕΣΑΚΕ και ΕΣΑΠ αντίστοιχα, τους ζητάει ως ελάχιστη αναγνώριση τη διάθεση δωρεάν εισιτηρίων διαρκείας προς αυτούς που δίνουν τη μάχη εναντίον του ιού.

Αναλυτικά η επιστολή.

«Αγαπητέ κ. Πρόεδρε,


Όπως καλά γνωρίζετε, η χώρα μας και ολόκληρος ο πλανήτης μάχονται εναντίον της πανδημίας του κορωνοϊού. Στην πρώτη γραμμή αυτού του αγώνα για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας και της ζωής όλων μας βρίσκονται οι ιατροί και οι νοσηλευτές του Δημοσίου Συστήματος Υγείας. Η σπουδαιότητας της προσφοράς και της αυταπάρνησής τους είναι κομβική εν μέσω σοβαρών δυσχερειών και με κινδύνους, ακόμα και για τη ζωή τους.

Ως ελάχιστο δείγμα ανταπόδοσης της προσφοράς των ιατρών και νοσηλευτών του Δημοσίου Συστήματος Υγείας, σας παρακαλώ να προτείνεται σε όλα τα μέλη σας τη δωρεάν παροχή σε αυτούς, στοχευμένα και ονομαστικά, ενός ποσοστού, προτείνουμε τουλάχιστον 3%, των εισιτηρίων διαρκείας της κάθε ομάδας μέλους σας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Με εκτίμηση
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού
Λευτέρης Αυγενάκης».

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ