Θωρακίστε το αναπνευστικό σας απο βακτήρια και αλλεργιογόνα μικρό-σωματίδια - Kamarini.com

Breaking

Τετάρτη 1 Απριλίου 2020

Θωρακίστε το αναπνευστικό σας απο βακτήρια και αλλεργιογόνα μικρό-σωματίδια

featured image

Η εταιρεία Breath Purity ΙΚΕ ανακοινώνει την κυκλοφορία του προϊόντος Sinuset.

Το Sinuset είναι ένα πολύ πρακτικό, μικρό και ελαφρύ, καθημερινής χρήσης ρινικό φίλτρο αέρα.

Χάρη στο πρωτοποριακό του σχήμα, το ρινικό φίλτρο Sinuset τοποθετείται με μία απλή κίνηση στα ρουθούνια και παρεμποδίζει ακάρεα, γύρη, σκόνη, ατμοσφαιρικούς ρύπους και άλλα αλλεργιογόνα και παθογόνα σωματίδια να εισέλθουν στον οργανισμό από τη ρινική κοιλότητα.

Το κύριο μέρος του ρινικού φίλτρου Sinuset αποτελείται από ένα τοξωτό σχηματισμό φτιαγμένο από πολυπροπυλένιο (PP) στις άκρες του οποίου υπάρχουν δύο καινοτόμα παντεταρισμένα φίλτρα αέρος ικανά να δεσμεύουν διάφορα μικροσωματίδια της ατμόσφαιρας και να τα συγκρατούν εντός της ινώδους δομής τους προστατεύοντας έτσι όσους τα φορούν.


Ο χρήστης του ρινικού φίλτρου Sinuset αναπνέει καθαρό, φιλταρισμένο αέρα και προφυλάσσεται από αλλεργίες και παθογόνους μικροοργανισμούς.

Το ρινικό φίλτρο Sinuset είναι ιατροτεχνολογικό προϊόν class I και παρέχεται σε αποστειρωμένη συσκευασία των 6 τεμαχίων.

Το κάθε ρινικό φίλτρο Sinuset είναι μιας χρήσης και παρέχει προστασία μέχρι και 8 ώρες.

Το ρινικό φίλτρο Sinuset ενδείκνυται για καθημερινή χρήση καθώς αποδεδειγμένα προστατεύει τον χρήστη από την είσοδο σωματιδίων και σταγονιδίων στη ρινική κοιλότητα, γνωστή πύλη εισόδου παθογόνων μικροοργανισμών.

Το ρινικό φίλτρο Sinuset διατίθεται σε 2 μεγέθη, ώστε ο χρήστης να βρει το μέγεθος που εφαρμόζει καλύτερα στα δικά του ρουθούνια.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ