“Έφαγε” πρόστιμο έξω από την πόρτα του σπιτιού του! - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

“Έφαγε” πρόστιμο έξω από την πόρτα του σπιτιού του!

featured image

Δεν σηκώνει “μύγα” στο… μπλοκάκι της η αστυνομία σε ό,τι αφορά την απαγόρευση κυκλοφορίας. Ωστόσο μερικές φορές η αυστηρότητα εξαντλείται σε περιπτώσεις που ενδεχομένως να μην αποτελούν “δημόσιο υγειονομικό κίνδυνο”.

Ένα τέτοιο περιστατικό επιβολής προστίμου για απαγόρευση κυκλοφορίας συνέβη στα Χανιά. Ένας άνδρας πριν από μερικές μέρες, “πιάστηκε επ’ αυτοφώρω” από τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από την πόρτα του σπιτιού του.


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]


Συγκεκριμένα, όπως κατήγγειλε ο άτυχος άνδρας, διαμένει στην οδό Νεροκούρου στον αριθμό 7 και λίγα μέτρα παραδίπλα – στον αριθμό 9, για την ακρίβεια – υπάρχει φούρνος, όπου και μετέβη ο ίδιος για να ψωνίσει.

Αφού πήρε ψωμί και επέστρεφε και πάλι στο σπίτι του, τον σταμάτησαν αστυνομικοί, πεζό και – κυριολεκτικά – με το κλειδί στο χέρι, ζητώντας του να τους προσκομίσει τη δήλωση για έξοδο από το σπίτι.

Όσο κι αν ο ίδιος προσπαθούσε να τους εξηγήσει ότι το σπίτι του είναι ακριβώς μπροστά τους και πως δεν θεώρησε σκόπιμο να συμπληρώσει δήλωση για μερικά μέτρα που βγήκε από την κατοικία του, εκείνοι ανένδοτοι τον ενημέρωσαν πως έχει παραβεί τα μέτρα περιορισμού και του βεβαίωσαν το πρόστιμο των 150€.

Δείτε και την κλήση που του έκοψαν:

klisi_prostimo_apagoreusi

[/expander_maker]

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ