Σταρ του Bollywood στέλνουν μηνύματα ελπίδας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού - Kamarini.com

Breaking

Πέμπτη 9 Απριλίου 2020

Σταρ του Bollywood στέλνουν μηνύματα ελπίδας εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού

featured image

Οι Πριγιάνκα Τσόπρα, Αμιτάμπ Μπατσάν και Αξέι Κουμάρ είναι μεταξύ των σταρ του Bollywood, οι οποίοι εμφανίζονται σε βίντεο για να εμψυχώσουν τους κατοίκους της Ινδίας, η οποία εισήλθε στην τρίτη εβδομάδα μέτρων αποκλεισμού λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, αναφέρει το ΑΠΕ.

Στη μικρού μήκους ταινία με τίτλο «Οικογένεια», ο Αμιτάμπ Μπατσάν υπενθυμίζει στους θεατές να παραμείνουν στο σπίτι για να ελεγχθεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

«Κάναμε όλοι μαζί αυτή την ταινία αλλά κανένας από μας δεν βγήκε από το σπίτι του» αναφέρει στο τέλος ο πρωταγωνιστής του ινδικού κινηματογράφου.

«Κάθε καλλιτέχνης γύρισε τον δικό του ρόλο στο δικό του σπίτι. Κανείς δεν βγήκε από το σπίτι του. Σας παρακαλώ, να παραμείνετε μέσα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να είστε ασφαλείς από αυτόν τον επικίνδυνο κορονοϊό. Μείνετε στο σπίτι, μείνετε ασφαλείς» σημειώνει.


Ο Αξέι Κουμάρ ένωσε επίσης τις δυνάμεις του με συναδέλφους του στο Bollywood για τη συγκέντρωση οικονομικής βοήθειας με στόχο τη στήριξη όσων πλήττονται από τον κορονοϊό. Ακόμη μαζί με τον ηθοποιό και μουσικό παραγωγό Τζάκι Μπανγκάνι και πολλούς καλλιτέχνες έγραψαν το τραγούδι Muskurayega India (Η Ινδία θα χαμογελάσει).

Το βίντεο του τραγουδιού ξεκινά με το τηλεοπτικό διάγγελμα του πρωθυπουργού, Ναρέντρα Μόντι με το οποίο διαβεβαιώνει τη χώρα ότι κάθε Ινδός θα βγει νικητής από την κρίση του κορονοϊού. Στη συνέχεια, το βίντεο παρουσιάζει εκπροσώπους κινηματογραφικής βιομηχανίας να δίνουν μήνυμα ελπίδας από τα μπαλκόνια, τις βεράντες των σπιτιών τους.

Presenting ‘Family’, a made-at-home short film featuring @SrBachchan, #Rajnikanth #RanbirKapoor @priyankachopra @aliaa08, #Chiranjeevi @Mohanlal, #Mammootty, @meSonalee @prosenjitbumba #ShivaRajkumar & @diljitdosanjh.
Supported by #SonyPicturesNetworksIndia & #KalyanJewellers. pic.twitter.com/menuDz808H

— sonytv (@SonyTV) April 6, 2020

Το τραγούδι προτρέπει τους ανθρώπους να μείνουν στο σπίτι και να υποστηρίξουν όσους εργάζονται για την αντιμετώπιση του ιού, όπως οι γιατροί, οι νοσηλευτές και οι αστυνομικοί και στέλνει το μήνυμα αισιοδοξίας ότι η χώρα θα χαμογελάσει ξανά αν υποστηρίξει ο ένας τον άλλο στην τρέχουσα κρίση.

Πηγή: www.newsbeast.gr

Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ