Κορονοϊός: Η La Liga ξαναρχίζει στις 29 Μαΐου ή 6 Ιουνίου - Kamarini.com

Breaking

Τρίτη 7 Απριλίου 2020

Κορονοϊός: Η La Liga ξαναρχίζει στις 29 Μαΐου ή 6 Ιουνίου

featured image

Τις ημερομηνίες στις οποίες μπορεί να κυλήσει και πάλι η μπάλα στα ισπανικά γήπεδα, ανακοίνωσε ο Χαβιέρ Τέμπας.

Ο πρόεδρος της La Liga έχει κάνει σαφές εδώ και καιρό, παρά την εξάπλωση του κορονοϊού, ότι είναι υπέρ της κανονικής ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος και το επανέλαβε σε δηλώσεις του, δείχνοντας αισιόδοξος πως όλα θα πάνε καλά.

«Τόσο στην Ισπανία, όσο και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες, σκεφτόμαστε ως ημερομηνία επιστροφής την 29η Μαΐου ή, εναλλακτικά, την 6η Ιουνίου.


Αν είναι εφικτές αυτές οι ημερομηνίες, θα υπάρχει χρόνος για προπονήσεις και θα τηρηθεί το προτοκόλλο για επιστροφή στην δράση, όπως ορίζεται στους κανονισμούς μας», είπε ο Τέμπας, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά και στη ζημιά που ούτως ή άλλως θα υποστεί η La Liga, αποφεύγοντας όμως τα πολύ χειρότερα.

«Θέλουμε να ολοκληρώσουμε την σεζόν, πιθανότατα με τους αγώνες κεκλεισμένων των θυρών. Αν δεν τελειώσει η σεζόν, η απώλεια θα είναι της τάξεως του ενός δισεκατομμυρίου ευρώ.

Αν την ολοκληρώσουμε κεκλεισμένων των θυρών, η ζημιά θα φτάσει τα 350 εκατομμύρια ευρώ και, ακόμα και αν μπορούσαμε να έχουμε κόσμο στα γήπεδα, η απώλεια θα ήταν της τάξεως των 150 εκατομμυρίων».

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ