Προκαλεί η Ραχήλ Μακρή: «Ο κορονοϊός είναι μούφα, εγώ θα κοινωνήσω κανονικά» (pics) - Kamarini.com

Breaking

Κυριακή 5 Απριλίου 2020

Προκαλεί η Ραχήλ Μακρή: «Ο κορονοϊός είναι μούφα, εγώ θα κοινωνήσω κανονικά» (pics)

featured image

«Μουφοϊό» χαρακτηρίζει τον κορονοϊό η Ραχήλ Μακρή, η οποία, μάλιστα, λέει πως οι κλειστές εκκλησίες είναι ένα σχέδιο για τη δίωξη του Χριστού και της Ορθοδοξίας.

Η Ραχήλ Μακρή «χτύπησε» και πάλι. Και όχι μία, αλλά πολλές φορές τις τελευταίες μέρες…


[expander_maker more=»Διαβάστε περισσότερα» less=»…»]

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook, η πρώην βουλευτής ποστάρει ανελλιπώς διάφορες θεωρίες συνωμοσίας σχετικά με τον πανδημία του κορονοϊού και τα μέτρα αντιμετώπισής του, σε ένα απίστευτο παραλήρημα.

Λέει, μάλιστα, μεταξύ άλλων, ότι πίσω από το μέτρο για κλειστές εκκλησίες και λειτουργίες με κλειστές πόρτες βρίσκεται σε εξέλιξη ένα σχέδιο για τη δίωξη του Χριστού και της ορθοδοξίας και δηλώνει πως η ίδια θα κοινωνήσει κανονικά!

«Εγώ θα κοινωνήσω γιατί είμαι Ελληνίδα Χριστιανή Ορθόδοξη και κανείς δεν μπορεί να μου το απαγορεύσει! Γιατί αντιλαμβάνομαι πως αυτό το ελληνόφωνο πολιτικό προσωπικού του Χάρβαρντ του Ροκφέλερ εκτελεί σχέδιο και εντολές δίωξης του Χριστού και της ορθοδοξίας», γράφει χαρακτηριστικά.


Σε άλλη ανάρτηση, δε, την Παρασκευή, λέει ότι την… καταδιώκουν: «Άλλη μια δίωξη από την δικτατορία σε βάρος μου από την κυβέρνηση Κούλη. Προσθέστε και αυτή τώρα γιατί θα κοινωνήσω. Αδέλφια επιτέλους παρενέβη εισαγγελέας και όχι δεν είναι για τον προπηλακισμό μου από ομάδες αναρχικών σε δημοτικό συμβούλιο. Για την επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία μου. Όχι δεν είναι για να συλλάβει στην Καβάλα και τη Ραφήνα αυτούς που παράνομα μεταφέρουν παράνομους εν μέσω πανδημίας και θέτουν σε κίνδυνο την υγεία μας. Ο εισαγγελέας δεν έκανε παρέμβαση για την παραβίαση ατομικών ελευθεριών. Έκανε όμως σήμερα για μένα».

Επίσης χθες, έχει ανεβάσει και ένα βίντεο του Σωτήρη Τσιόδρα, γράφοντας αυτό που ισχυρίζονται αρκετοί συνωμοσιολόγοι παγκοσμίως: «Κατασκευάζετε ιούς για να παρασκευάσετε εμβόλια;»…

Και κλείνει το παραλήρημα χαρακτηρίζοντας «μουφοϊό» τον κορονοϊό, που έχει σκοτώσει χιλιάδες ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο…

[/expander_maker]





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ