Πώς θα διαχειριστείτε το stress, την αϋπνία και την κατάθλιψη όσο βρίσκεστε σε καραντίνα - Kamarini.com

Breaking

Παρασκευή 10 Απριλίου 2020

Πώς θα διαχειριστείτε το stress, την αϋπνία και την κατάθλιψη όσο βρίσκεστε σε καραντίνα

featured image

Αυτές τις μέρες πολλοί απο εμάς ίσως να έχουμε παρατηρήσει αυξημένα επίπεδα άγχους και στρες άλλα και αϋπνία. Το αίσθημα της μοναξιάς που μας έχει καταβάλει αλλά και αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση την οποία ζούμε μπορούν να επιδράσουν αρνητικά στη σωματική και ψυχική υγεία ενός ανθρώπου.

Η κοινωνική απομόνωση, η απαγόρευση της κυκλοφορίας αλλά και ο φόβος ίωσης απο τον κορονοϊό είναι σε θέση να δημιουργήσουν ψυχοσωματικά συμπτώματα από τα οποία δύσκολα μπορούμε να απαλλαχτούμε. Πολλές φορές, γινόμαστε ευέξαπτοι, θυμωμένοι και λυπημένοι που χάνουμε όλες αυτές τις απολαύσεις της ζωής μας.

Είναι τρομακτικό να αφήσουμε ό, τι πάντα είχαμε και θεωρούσαμε ως δεδομένο , αλλά δεν πρέπει να αφήσουμε τον εαυτό μας να βυθιστεί σε αυτήν τη θλίψη και να μας καταβάλει ο φόβος του τι μέλλει γενέσθαι για το αύριο.

Για την διατήρηση της υγείας αλλά και της ψυχικής μας ηρεμίας, η Antalia Pharma παρουσιάζει το φυσικό συμπλήρωμα διατροφής σε μορφή πόσιμου διαλύματος που δρα κατά των συμπτωμάτων κατάθλιψης, άγχους, stress, αϋπνίας και κακής διάθεσης και ανακουφίζει άμεσα σε μόλις 20 λεπτά. Το όνομα αυτού TEMPUFEN!

Το Tempufen είναι το ιδανικό συμπλήρωμα διατροφής για να σας:

Βελτιώσει την ευεξία, τη διάθεση και την καθημερινή δραστηριότητα Ενισχύσει το νευρικό  και ανοσοποιητικό σύστημα σας Αυξήσει τα επίπεδα συγκέντρωσης Βοηθήσει στον ύπνο και να σας προσφέρει ήπια χαλάρωση Μειώνει τα συμπτώματα κατάθλιψης, άγχος και κούρασης Κατάλληλο για όλη την οικογένεια


Η πατενταρισμένη σύνθεση του Tempufen αποτελείτε από Αμινοξέα, Βιταμίνη Β και Αντιοξειδωτικά .Ενας συνδυασμός με μοναδικά οφέλη όπως θα διαβάσετε παρακάτω.

Τα αμινοξέα που εμπεριέχει το Tempufen λειτουργούν ως ένας ηρεμιστικός παράγοντας ενισχύοντας τη δράση ορισμένων νευροδιαβιβαστών στον εγκέφαλο και μειώνοντας την υπερδιέγερση του νευρικού συστήματος, ενώ ασκούν και ήπια αντικαταθλιπτική δράση.

Τα αντιοξειδωτικά είναι νευροπροστατευτικός και αντιγηραντικός παράγοντας στη φύση προλαμβάνοντας τις απώλειες μνήμης, αυξάνοντας γενικότερα τη συγκέντρωση,την προσοχή και την ψυχοσωματική ενέργεια. Καθώς επίσης ενισχύσουν και αυξάνουν το ανοσοποιητικό μας σύστημα και μας προφυλλάσουν από πολλές ασθένειες.

Τέλος το σύμπλεγμα βιταμινών Β, καταπολεμά σημαντικά το αίσθημα της κούρασης, της κατάπτωσης και της κατάθλιψης. Επίσης βοηθά στην ενίσχυση των θετικών συναισθημάτων, της συναισθηματικής επικοινωνίας και της διάθεσης για σεξ, έχοντας τη δυνατότητα να καταστέλλει τη βουλιμία, βοηθώντας έτσι στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Από Σήμερα Λέμε Ναι στην Θετική Ενέργεια. Λέμε Ναι στο Tempufen

Αυτή την περίοδο, ένα πολύ σημαντικό βήμα για να προστατευτούμε είναι να θωρακίσουμε τον οργανισμό μας όσο το δυνατόν καλύτερα. Δοκιμάστε και εσείς το Tempufen και ενισχύστε τον οργανισμό σας! Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό προϊόν γνωστοποιημένο από τον Ε.Ο.Φ, που εμπιστεύονται γιατροί και φαρμακοποιοί, και υπόσχεται να βοηθήσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Πηγή: www.newsbeast.gr





Επιστροφή στο trelokouneli.gr

 
ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ